Dammeron Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bit-Tech podał wyniki konkursu na najlepszego moda roku 2013. Warto przejrzeć wszystkie uczestniczące mody, jest na czym oko zawiesić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Co ciekawe CM Cosmos II jest częstym obiektem do modowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Bit-Tech podał wyniki konkursu na najlepszego moda roku 2013. Warto przejrzeć wszystkie uczestniczące mody, jest na czym oko zawiesić. W roku 2103 były o wiele ciekawsze projekty na bit-tech, szkoda że wybrali bardzo fajne, ale raczej standardowe konstrukcję. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Standardowe konstrukcje mają swój urok. Przypominają mi się słynne polskie konkusy moddingowe, gdzie zawsze wygrywały mody typu, komputer w odkurzaczu albo w manekinie, zrobione w jedno popołudnie, a ktoś kto się męczył tygodniami, z normalną obudową, dbał o każdy detal, zajmował niższe lokaty. Oczywiście poziom tych modów na bittechu jest zdecydowanie wyższy, trudno porównywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Standardowe konstrukcje mają swój urok. Przypominają mi się słynne polskie konkusy moddingowe, gdzie zawsze wygrywały mody typu, komputer w odkurzaczu albo w manekinie, zrobione w jedno popołudnie, a ktoś kto się męczył tygodniami, z normalną obudową, dbał o każdy detal, zajmował niższe lokaty. Oczywiście poziom tych modów na bittechu jest zdecydowanie wyższy, trudno porównywać. Wiesz, kiedyś modding to było wrzucenie wszystkiego do akrylowej obudowy i podświetlenie tego jak choinkę, a że syf był w kablach itp. to nikomu nie przeszkadzało. Potem zaczęły się pojawiać odpicowane kontrolery wentylatorów, np. seria Aerogate lub Musketeer od CM, czy Hardcano od Thermaltake'a, a następnie przyszedł czas na same budy, takie jak Xaser, Wavemaster (swoją drogą jedna z najładniejszych fabrycznych obudów, jakie kiedykolwiek widziałem). Wszystko się zmienia, podejście do moddingu w naszym kraju również. Wcześniej nie mieliśmy dostępu do wielu produktów, więc szukaliśmy po domach czegokolwiek, co by się nadawało na obudowę. :) Obecnie spokojnie dostaniesz wszystko, co znajdziesz w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) To już było wczasach murdermoda, odpicowanych układów lc. Jak np. mogła głosować szeroka publika, nie znająca się na temacie, to jak taki "janusz" widzi komputer w odkurzaczu to jest w szoku, a nie robi na nim większego wrażenia normalny ładny układ lc, w jakiejś markowej obudowie, dopracowany w najmniejszym detalu. edit: Kolejny fractal z rurkami, tym razem arc mini Edytowane 28 Stycznia 2014 przez aerial 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Corsair 750D, spory układ, rurki: i 350D Edytowane 2 Lutego 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Czysta poezja. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Świetne są te rurki. Da się to gdzieś dostać w pl? Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Hm, ciekawy pomysl na umiejscowienie dysku SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Coś dla miłośników flow'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Trochę konstrukcji z forum hardwaredeluxx Patent na kable przypięte do pcb kart: Całość w LittleDevil V7 Klasyka od LL Rurki w TJ07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Ciekawy bench: I ginący gatunek Lian Li :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Bitfenix prodigy + większa chłodnica: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Przypadkiem natknąłem się na układ w corsair 500r. Ktoś zaszalał :wink: Tu jakaś pierwsza rewizja, jak się później okazało, zbyt skromna. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 nie da się ukryć że w tym szaleństwie jest metoda :D to najciekawiej wyglądające zewnętrzne chłodnice jakie widziałem :D dla fanów komputerów w stylu transformersów będzie jak znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Jeszcze powinien być mechanizm na pilota, że się składają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zewnętrzna chłodnica, ciekawy stand: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Brakuje mi starych i bardzo dobrych RXów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zewnętrznych chłodnic ciąg dalszy: mo-ra + lian li a tu inna źródło hardwareluxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 wiem że to nie LC, ale ta obudowa odebrała mi mowę... Autorem jest Tinytomlogan z OC3D, całość opiera się na stylu nowej serii ASUSa STRIX, nawiązującej do sowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Grube węże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Chłodnica "na siłę" wpakowana do lian li pc-1020 LC w cm storm trooper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 ten lian-li z chłodnicą od aquacomputer - nie wiem co to za grafika, ale mysle ze wentyaltory na chlodnicy bylyby zbedne ;D osobiscie ostatnio chodzi mi po glowie raczej rozwiązanie z postu nr 438 - czyli chlodnica na zewnatrz http://forum.purepc.pl/topic/338846-ciekawe-chlodzenia-i-obudowy/page-15?do=findComment&comment=3900961 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Też o tym myślałem, ale dalej drogo to wychodzi. Mam phanteksa ph-tc14pe na cpu (wymienione wentyle na 5v), i mk-26 na gtx780, 2x140 @ 5v, i wyniki są bardzo satysfakcjonujące, grafika w stresie 60 stopni.. I teraz wykładać z 1000-1500zł (używki) na zewnętrzne lc. Średnio to widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 e bez przesady, bym raczej zrobil reuse z czesci ktore juz mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 ten lian-li z chłodnicą od aquacomputer - nie wiem co to za grafika, ale mysle ze wentyaltory na chlodnicy bylyby zbedne ;D Może to być np GTX670 - spokojnie warto takiego chłodzić wodą, choć rozmiar karty faktycznie mylący. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Może to być np GTX670 - spokojnie warto takiego chłodzić wodą, choć rozmiar karty faktycznie mylący. ;) Równie dobrze może to być 970 tka od Gigabyte'a ;) https://www.google.pl/search?q=Gigabyte+GV-N970IXOC-4GD&client=opera&hs=5FJ&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QpfsVM6bCIffPdCAgSA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Raczej nie, to było stare zdjęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...