Maciem Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Sterowniki to sie sciaga ze strony AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 tak tez uczyniłem http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 wymieniłem kabel i narazie jest ok ale mam problem z obrazem tzn z rozdzielczoscią obraz jest tak jak by za mgła i 1440/900 zrobil sie strasznie nie wyrazny tak jak by litery mialy cienie ... czy moze to byc wina plyty glownej oraz procesora na innym zestawie karta graficzna pracowała bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Masz na monitorze przycisk auto? Jak jest to naciśnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po wymianie plyty procesora i okablowania problem sie rozwiazał wina była plyta glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...