megadega Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Dla tych, którzy myśleli, że już nie modduje mam złą wiadomość :P. Tak na serio - Realitynet, Enermax, Dremel zmusily mnie by znowu złapać za zabawki i coś zdziałać. Trochę to trwało, ale w głowie pojawiła się wizja - połączenie Steam i Cyberpunku. Z żadnym z tych styli nigdy nie miałem do czynienia. Mam nadzieje, że moja wizja Wam się spodoba. To już trzeci mod, który pomagał mi ukończyć specjalista od aerografu. Ps. Znowu mi uratował tyłek :P Zabawka od Enermaxa: Dremel... ciekawe od kogo..... Rozpocząłem od wycięcia okna Nazwijmy to upiększaniem steampunkowej strony: Cyberpunkowa strona: Podswietlane stopki: Efekt końcowy: Zapraszam do głosowania po prawej stronie na jeden z trzech projektów: www.realitynet.pl lub na facebooku http://www.facebook.com/PortalRealitynet?ref=ts Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez megadega 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Ładnie, ładnie :) Ja bym pomyślał jeszcze nad jekimś eleganckim zasłonięciem zatok 5,25", aby to co w widać przez "okno" lepiej współgrało z całością. Ale ten zasilasz to coś nie tego... :blink::unsure: IMHO mod powinien być kompleksowy. Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to chyba pierwszy mod, przy którym powiem, by nie robić porządku w kablach. :-P Fakt że z zasilaczem przydałoby się coś zrobić (chociaż pomalować - tyle wystarczy), ale ten burdel w kablach dodaje modowi uroku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Fakt, Zasilacz bije po oczach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel21 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Niezłe :D Mógł byś powiedzieć ile mniej więcej cię to wyniosło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Cze Mega Wez zaloz oploty na te kable, bo to daje efekt mega zajebisty i nie trzeba nic upinac, samo sie układa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Wnętrze wymaga pracy, ale na zewnątrz spoko. Dobry pomysł z tymi elementami na ściance, efekt 3d :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 czym to malowales ? Jakims aerografem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...