adrii Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Składam nowy komputer i chciałbym was prosić o pomoc. Komputer jest całkiem nowy i chciałbym abyście doradzili jaką kupić klawiaturę mysz głośniki i listwę zasilającą w granicach od 150 do 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Z dobrych listw ... Lestar LFT 2005 (jeśli nie przekręciłem modelu - ten model z kontrolą uziemienia). Mysz - osobiście używam A4Tech 738, i w jej okolicach cenowych nie widzę konkurencji (chyba że pojawiło się coś o czym nie wiem) Z klawiatur - A4Tech robi dobre w swojej cenie klawiatury, choć Logitech też da się tanio kupić (przynajmniej te proste bez podświetlenia) ... i głośniki? ... zaraz ... to wszystko ma się zmieścić w 200zł? Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 właśnie po 200zł za każde czy wszystko do 200zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 W sumie 200 lub trochę ponad. Chodzi mi o jakieś sprawdzone solidne modele bo raz kupiłem myszkę logitecha za 50 i po roku przyciski wygniotły się. Chce coś co będzie działać dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to na taki budżet proponuje: KLAWIATURA A4-TECH LCD-720 X-SLIM USB MYSZ A4-TECH X-750BK OSCAR LASER GAMING - USB lub A4-TECH X7 GAMING X-710BH - USB GŁOŚNIKI CREATIVE 2.1 INSPIRE A320 lub GŁOŚNIKI LOGITECH Z-313 jak starczy kaski... na listwach się nie znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...