forest kila zbila Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Witam juz jutro chce zamowic ten oto sprzet Nec MultiSync FE991SB wzw z tym prosze o opinie :-) http://www.nec.pl/scr/ProductPresentationF...PN=1&PID=593126 z mojego punktu widzenia - zaklety - diamondtron, no nie mm ale ... - krotka obudowa krotsza od iiyamy i ... mojej starej 17" - dobra elektronika - 235hz (iiyama 200) sou ergonomia itd - jest ladny ;-) - mam dobra cene w lublinie moniek bezie powered baj fic 9700pro sou nie powinien byc waskim gardlem za tego ladnego lg dziekuje nie doradzajcie nie ofam tej firmie i tyle Pozdro 8) i czekam na opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Uzywam takowego monitorka od 6 miesiecy i jesten cholernie z niego zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Doskonala ostrosc i nasycenie kolorow, idealnie plaski, rozbudowane menu i swietna opcja super bright Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 No no dobre wiesci niesiesz:-) miales moze okazje porownac go z innymi 19" np. iiyamy:?: mam jeszcze pytanie o MIRO jak im wychodza monitory kiedys mialem dobre zdanie o miro juz nawet nie pamientam czemu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a ja powiem tak w porównaniu do wcześniejszego modelu fe750+ to lipa nie podoba mi sie obraz ale to moje zdanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Mialem Iiyame 19" przez 6 (sześć) dni, co prawda najtanszy model, ale tez staszna qpa. Banka z fatalnym obrazem (ostroscia), wiec ja opchnalem i kupilem NEC'a i jest super. Wczesniej mialem 17 samsunga 755DF, ale wszystko sie chowa przed NEC'iem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Spoko dzsiaij odbieram neka :-) POZDRO :-) tymczasem siedze jak w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ściągnij sobie do tego neca "naviset" ze strony firmowej. wszystko można regulowć z win (XP, 2000). bo te przyciski są do d. ( przynajmniej w modelu fe791sb) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 to link http://www.necmitsubishi.com/naviset/forms...load/action.cfm do "naviset"-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 spoko no spox idzie nawet dzisiaj nie pokombinuje ew zdam jakies relacje coby juz na forum bylo info o tym monitorze configurcja docelowo jutro po poludniu jak odbire fica 9700pro i postawie winde od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Noo panowie siedze 10 minut i juz wiem ze to byl zaje..bisty wybor :-) mogl bym piac na jego temat ale nie bede narazie sobie potestuje :-) Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...