CriXu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam, Czy moglby mi ktos doradzic jaki kupic router aby obslugiwal moje urzadzenie wielofunkcyjne Brother DCP-7040 (USB) oraz posiadal wejscie LAN na podlaczenie dekodera telewizji N. Nastepnie po podlaczeniu obu tych urzadzen mial mozliwosc polaczenia go z innym ruterem Wi-fi w ktorym jest juz internet. Drukarka (USB) + Dekoder (LAN) -> WiFi Router -> WiFi Router-Internet 3G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam, Czy moglby mi ktos doradzic jaki kupic router aby obslugiwal moje urzadzenie wielofunkcyjne Brother DCP-7040 (USB) oraz posiadal wejscie LAN na podlaczenie dekodera telewizji N. Nastepnie po podlaczeniu obu tych urzadzen mial mozliwosc polaczenia go z innym ruterem Wi-fi w ktorym jest juz internet. Drukarka (USB) + Dekoder (LAN) -> WiFi Router -> WiFi Router-Internet 3G TP-Link TL-WR543G jako WISP i do tego jakikolwiek print server na LAN'a... Ciężko będzie znaleźć coś co będzie jednocześnie klientem z portem LAN i dodatkowo print serwerem też po wifi - zabawy alternatywnym softem i dolutowaniem portu USB pomijam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, Czy moglby mi ktos doradzic jaki kupic router aby obslugiwal moje urzadzenie wielofunkcyjne Brother DCP-7040 (USB) oraz posiadal wejscie LAN na podlaczenie dekodera telewizji N. Nastepnie po podlaczeniu obu tych urzadzen mial mozliwosc polaczenia go z innym ruterem Wi-fi w ktorym jest juz internet. Drukarka (USB) + Dekoder (LAN) -> WiFi Router -> WiFi Router-Internet 3G TP-Link TL-WR543G jako WISP i do tego jakikolwiek print server na LAN'a... Ciężko będzie znaleźć coś co będzie jednocześnie klientem z portem LAN i dodatkowo print serwerem też po wifi - zabawy alternatywnym softem i dolutowaniem portu USB pomijam ;) Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...