bosch Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam mam zamiar kupić klawiaturę,myszkę i podkładkę pod mysz.Cenę jaka chce przeznaczyć to 500zł.Proszę o pomoc w wyborze,myślałem o takim zestawie: Myszka:COOLER MASTER CM STORM INFERNO Klawiatura:Microsoft Sidewinder X6 Podkładka:STEELSERIES QCK lub Zestaw Logitech MK710 klawiatura + mysz Proszę o propozycje. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez bosch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 to ja polecę: SteelSeries 6GV2 ~300zł RAZER DEATHADDER - ~180zł lub ROCCAT KOVA[+] ~180zł QCK - dobra podkładka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosch Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 SteelSeries 6GV2 Odpada proszę o inne propozycje.Chce aby klawiatura miała jakiś wygląd a nie taki badziew jak SteelSeries 6GV2. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosch Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Widzę że mi nikt nie pomoże muszę zmienić na inne forum bo to jest chu...e. Żadnych propozycji a ni nic jedna osoba mi zaproponowała jeszcze taki chłam co takom klawiaturę mogę kupić za 20zł a nie za 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Doucz się na temat konstrukcji klawiatur, a potem komentuj. Wybrałeś najbardziej świecącą i przebejarowaną klawiaturę z pokrętłami, jaką można znaleźć w sklepie i myślałeś że jest dobra? :) Powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosch Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak bym się znał na tym to nie prosił bym was o pomoc ,nie chce klawiatury mechanicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie napisałeś do czego Ci właściwie ten zestaw.. A Twoje własne propozycje są z dwóch różnych bajek. Sidewindery (klawiatury) odradzam. Do swojej po prostu nie mogłem się przyzwyczaić. Grało się ok, wręcz świetnie. Ale pracować się nie dało (durna długa spacja). Z zestawów bezprzewodowych logitech (które szczerze polecam) mogę Ci zaproponować nieco inną kombinację: -Logitech K800 (ceny różnie - nawet poniżej 300zł) -Logitech MX1100 (za 150zł spokojnie znajdziesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosch Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jóź kupiłem taki zestaw: Mysz:ROCCAT KOVA PLUS 3200DPI jak pisał wyżej letrev Klawiatura:ROCCAT VALO Z LCD USB AUDIO Podkładka:ROCCAT TAITO 400X280 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...