GrzegorzP Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Hej. Zakupiłem modem Huawei K3765, jednak mam problemy z prawidłową konfiguracją. Zainstalowało się oprogramowanie Vodafone'a, a jak wiadomo tej sieci nie ma w PL, a tylko takie pojawiają się na liście wyboru. Rozumiem, że muszę dodać jakoś nowy profil z Orange, z którego mam kartę, albo z Play (karty jeszcze nie mam). Ale zamówiłem także FreeM oraz GaduAIR. Jak zmusić modem do pracy z tymi operatorami? Albo kasa poszła w kanał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Simlock jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzP Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie, nie ma simlocka, aż tak do tyłu nie jestem, i wiem, że z simlockiem by nie ruszyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...