AMD Rulezz Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ale jak ktoś zakłada temat i robi dokładnie odwrotnie to jego sprawa. pisałem mu że FIC nforce2 jest za 350 zeta (ktoś za 380 kupił) ale on i tak wybrał po swojemu. niech żałuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Twn JIUHB jest ok.Napewno pujdzie łądnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 jak se tam chcesz skoro masz tyle kasy na zbyciu :D :? powiem ci tylko tyle ze niejeden 1700+ po o/c przesciga wiekszosc 2400+ po o/c [ciach!] - podoba mi sie to sformulowanie :P ale przesciga tzn na wc bo nie sadze ze na zwyklych coolerkach , no chyba ze sie myle :/ , jeszcze proca nie mam wszystko moze sie zmienic ale narazie nie jestem przekonany <masakra jedni tak inni siak> nie koniecznie WC ale np.: na volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Na moje to troche zle zrobiłeś że kupiłeś tego Gigabyta... bo skoro kupisz 1700 to różnice ceny pomiędzy 1700 a 2400 mógłbyć dołożyc do płytki i byś miał nForce 2 ... za roznice cenowa sie ubzdryngole ;) ps. nie powiedzialem jeszcze ze go kupuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 no to po sprawie :P kupilem GA-7VAX-A i final [ciach!] 8) No tak... powiedzialeś że kupiłeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ale jak ktoś zakłada temat i robi dokładnie odwrotnie to jego sprawa. pisałem mu że FIC nforce2 jest za 350 zeta (ktoś za 380 kupił) ale on i tak wybrał po swojemu. niech żałuje. hmm ja wolalem kupic jakiegos spoko kt400 niz najtanszego nforca2 - roznica pomiedzy nimi jest niewielka ( przynajmniej dla mnie - patrzac na porownania chipow na "toms guide" ) btw. kazdy tu pisal o jakiejs innej plycie , gdyby teraz mieli wszystcy mnie ochrzaniac ze nie wybralem tego co ONI mowili to .... wybralem jedna z poruszanych tu plyt i basta ( czasem trzeba uszanowac wybor innych :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 no to po sprawie :P kupilem GA-7VAX-A i final [ciach!] 8) No tak... powiedzialeś że kupiłeś... "nie powiedzialem jeszcze ze go kupuje" eee nie chodzilo mi teraz o plyte , tylko o procesor ( 1700+ ) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 :-) małe nieporozumienie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 GB GA-7VAX-A kosztuje 389pln i jest na kt400a Epox 8K9A9I kosztuje 359pln i tez na kt400a wiec nie wiem co cie skierowalo w GB a tak poza dyskusja to shuttle AK 37GT jest swietna plyta :kt400 ,regulacja napiecia dla proca do ponad 2.2v ,pamieci ,chipsetu !!! , 4 dimm to jedyna plyta jaka bym kupil jak by splonely fabryki Abita i Epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 nie koniecznie WC ale np.: na volcano 7+ hmm wedlug danych technicznych osmielam sie stwierdzic ze HAC-V81 jest wydajnieszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ale jak ktoś zakłada temat i robi dokładnie odwrotnie to jego sprawa. pisałem mu że FIC nforce2 jest za 350 zeta (ktoś za 380 kupił) ale on i tak wybrał po swojemu. niech żałuje. hmm ja wolalem kupic jakiegos spoko kt400 niz najtanszego nforca2 - roznica pomiedzy nimi jest niewielka ( przynajmniej dla mnie - patrzac na porownania chipow na "toms guide" ) btw. kazdy tu pisal o jakiejs innej plycie , gdyby teraz mieli wszystcy mnie ochrzaniac ze nie wybralem tego co ONI mowili to .... wybralem jedna z poruszanych tu plyt i basta ( czasem trzeba uszanowac wybor innych :) ) taaa czytaj tomsa a daleko zajdziesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 FIC na nForce2 to nie jakaś najtańsza płyta, to dokładnie to samo co EPOX 8RDA którego tak zachwalacie. a że kosztuje mniej o ponad 100zł to nie jest wada. nie zawsze najdroższe jest najlepsze i najtańsze najgorsze. produkują dużo to mogą cenę opracowania projektu płyty rozłożyć na więcej sztuk i wychodzi taniej. ale koleś kupił to niech sobie ma kt400. a nforce jest wyraźnie szybszy, nie ciutkę. ostaatnio olewam większość testów "tomeczka" i innych serwisów, bardziej wiarygodne są testy userów na forum. oj dobra, koniec. już kupiona płyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...