magento Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam , jaki laptop pod drugą generację i7 ma łatwy dostęp do procesora tzw. odkręca się klapkę i ma się wszystko na wierzchu . Wcześniej posiadałem asusa k52j i szukam coś z podobnym rozwiązaniem ale ciężko z tym :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam , jaki laptop pod drugą generację i7 ma łatwy dostęp do procesora tzw. odkręca się klapkę i ma się wszystko na wierzchu . Wcześniej posiadałem asusa k52j i szukam coś z podobnym rozwiązaniem ale ciężko z tym :/ Z tego co widziałem na recenzjach to HP ProBooki mają klapkę serwisową dającą dostęp do wszystkich bebechów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magento Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 O właśnie dokładnie o to mi chodziło . Dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...