Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No wlasnie ktory serwer oferuje najwiecj miejsca na ftp oczywiscie za friko??? Ciekaw jestem jakie beda wasze typy :? :) :D Czy beda przewazaly polskie czy raczej zagraniczne portale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 friko.pl - 50mb piwko.pl - 50mb web1000.comcom - 100mb webspace-empire.de - 200mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zalozylem sobie konto na webspace-empire.de. Wszystko jest OK ale mam pytanie ( a niemiecki to dlamnie czarna magia :( ) Jaki jest adres serva FTP na ktoorym to stoji. Bo chcem kozystac z windows commanera do obsloogi konta, ale nie wiem jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 piwko.pl oferuje 60 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 piwko.pl moż edaje dużo miejsca i jest fajna domena ale jest q r e w s k o wolne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 z tego co widac narazie polacy ciniutko ciniutko ;) ;D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 piwko.pl moż edaje dużo miejsca i jest fajna domena ale jest q r e w s k o wolne :DNiestety to się sprawdza, wolne :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 lycos - 50 mb ale shit niesamowity Generalnie zasada jest taka jak cos jest darmowe to jest do [gluteus maximus] , sprawdzilem w przeciagu administracji 15 stron w tym kilku portali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 http://members.lycos.co.uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 archeologia :huh: :huh: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W@R Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 www.free2w.com 500 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A czy wielkosc pliku na tych serwerach jest ograniczona? Ja ogolnie mam swoj serwer na neostradzie (50mb) i jest bardzo szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...