Mareczek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 O! Na DC juz jest, ale wersja SVCD na 2 CD 2.fast.2.furious.ts.svcd-logistic Nie ma jeszcze. Wyszły dwie wersje, ale każde NUKED, czyli nie nadające się do oglądania. Co ty wogole piszesz??? Widziales jaka jakosc??? I co, ze kinowka. Taka kinowka mi wystarczy Nie muszę widzieć jakości, żeby widzieć, że to się nie nadaje do oglądania. To jest wersja Nuked, a to oznacza, że nadaje się jedynie do kosza (sprawdź sobie na nforce, a potem wypowaiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia). W tym wypadku o ile się nie mylę, nie ma synchronizacji dźwięku z obrazem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 2.Fast.2.Furious.PROPER.SVCD.TS-TCF release date.: june 11th 2003 source.......: homemade ts wlasnie sciagam 2cd I dopiero ta wersja jest ok. Poprzednie były Nuked, czyli schrzanione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Film taki sobie, brak "klimatu" z jedynki. Główny bohater jeździ Mitsubishi Lancer Evo 7 czy 8? Są może na sieci inne wersje o lepszej jakości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 haha naogladaja sie ludzie takich bajeczek i pozniej jezdza oplastikpowanymi autkami, z wieeeelgachnymi skrzydlami, malyszami przez cala mache i sprawiaja wrazenie ze maja podtlenek.... a naprawde jezdza na gazie ziemnym lol. dresy skumaly, ze nie mozna byc dresem i znalezli sobie cos nowego Jeśli ludzie modują obudowy kompów i podkręcają w nich co tylko się da :D . To nie widzę nic złego w tunningu samochodów :wink: . Zresztą Eclipse z jedynki bardzo mi się podobał :D . Owszem jest masa dresów, których "tunning" (nie wiem czy to odpowiednie słowo :D ) polega na naklejeniu ciemnej folii na szyby, założenie płetwy na bagażnik, zainstalowaniu umcykającego sprzętu nagłaśniającego i napisu Pioneer na szybę... Oczywiście to jest totalny kretynizm. A nie profesjonalny tunning. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 kto mi poda dokl. date premiery w warszawie Fast-ow 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 czy w wawie to juz kreca ten filmik bo na onecie w repertuarze jest dzisiaj krecony w cinema city w mokotow a na oficjalnej www cinema city nie ma, czy mam osobiscie jechac do kina i spr jakis czas przed filmem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 2.Fast.2.Furious.PROPER.SVCD.TS-TCF release date.: june 11th 2003 source.......: homemade ts wlasnie sciagam 2cd Tylko, ze to jest ta sama wersja, ktora ja mam - kinowka. Ale i tak spoko ja sciagalem ta wersje, bo slyszalem ze esoteric i logistic to fake :roll: wlasnie ma ktos napisy do tego ? :) :wink: ad1 ooo nie zauwazylem kilku postow :oops: :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 teraz sciagam to z emula ale i tak ide na to do kina 20 :):):) czerwca bo nie wytrzymam :) bo to zajebisty film jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Widział ktoś napisy do tego bo film mam z bittorrenta od tygodnia ale z napisami ciążko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 teraz sciagam to z emula ale i tak ide na to do kina 20 :):):) czerwca bo nie wytrzymam :) bo to zajebisty film jest Nie byłeś, a już wiesz ? :? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Wlasnie wrocilem z Cinema City. Film jest po prostu z a j e b i s t y!!! :D Furki odjechane, choc Eclipse IMHO o wiele fajniejsze od Lancera. Teraz tylko skolowac filma na kompa i obejrzec jeszcze raz! :twisted: Polecam, choc na pewno znajdzie sie masa osob dla ktorej film okaze sie do bani!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 film niema klimatu 1 ale jest calkiem fajny tzn spelnil moje oczekiwania, od poczatku bylo wiadome ze to niebedzie jakis super hit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Klimat ma, moze mniej go niz w 1 (to na pewno nie wina braku Vina D) co nie zmienia faktu, ze jest super!!! :D I posiada wiecej humoru, co mozna zapisac na +. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Film taki sobie, brak "klimatu" z jedynki. Główny bohater jeździ Mitsubishi Lancer Evo 7 czy 8? Są może na sieci inne wersje o lepszej jakości? Evo 7 Film jest całkiem fajny(nie trzeba myśleć :D). Można przy nim odpocząć :D No i nie ma takich tandetnych motywów jak w 1 (odpadająca podłoga pasażera po przegrzaniu NOS'a). Oczywiście jest pewna przesada(skok przez most - nierealne), ale o to chyba w tym chodzi :D No i Eva Mendes :D:D Jak dlamnie jedna z najfajniejszych lasek ever see :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 szkoda tylko ,ze nie zobaczymy Vin'a Diesel'a w dwojcea no szkoda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 TAk czytam i czytam i sie zastanawiam. Jaki byl klimat w pierwszej czesci. Dla mnie poza furkami nie bylo tam zadnego klimatu. Kiepska gra aktorow i naciagane sceny. Sam ogladalem ten fil z kilka razy ale tylko dla furek. Co do czesci drugiej sprawa jest dokladnie taka sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 byłemw kinie, dla mnie furaki wypas a reszta?.........fajne kobietki sie przewijały czasem:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 byłemw kinie, dla mnie furaki wypas a reszta?.........fajne kobietki sie przewijały czasem:-) Wiec mnie rozumiesz. Albo sie starzeje albo moje wymagania rosna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Witam, mam problem, zaciagnalem z eMula 2f2f-cd1nox.bin i 2f2f-cd2.nox.bin oraz pliki .cue no i wypakowalem to sobie WinISO ale nie wiem co dalej, to jest jakis SVCD chyba, mam takie foldery: EXT, SVCD i MPEG2, w ktorym jest film, ale nie moge go niczym otworzyc, prosze, napiszcie, jak to zrobic, jakiegs kodeki, czy co?? Poswiecilem prawie 2 tyg. lacza na to ;) (SDI) :cry: Z gory dzix za odp. Pozdrooffka @LL odet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 odet: otworz najwiekszy z plikow w dowolnym playerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Wlasnie probuje otworzyc, ale np. w Windows Media Playerze wyskakuje takie cos: "Generator ClassFactory nie może dostarczyc zadanej klasy". A w Vplayerze wyskakuje "nieokreslony blad".... Pomozcie plz!!!!!!!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Odet: coz dziwne naprawde wrzuc pakiecik kodekow SLD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Wlasnie probuje otworzyc, ale np. w Windows Media Playerze wyskakuje takie cos: "Generator ClassFactory nie może dostarczyc zadanej klasy". A w Vplayerze wyskakuje "nieokreslony blad".... Pomozcie plz!!!!!!!!! :cry: odpal ten plik *.mpg w WinDvd, albo PowerDvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a macie moze sciazke dzwiekowa z tego ?! jesli tak to fajna ? w jakich klimatach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a macie moze sciazke dzwiekowa z tego ?! jesli tak to fajna ? w jakich klimatach ;) W klimatach czarnoskorych amerykanskich raperow nic ciekawego. PS Jak chcesz, to na 21-century jest do zassania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 e to lipa :D ale dzieki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 To azleży od preferencji :D Choć według mnie faktycznie Lypa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 W koncu Screener sie pojawil :) 2.Fast.2.Furious.DVD.SCREENER.SVCD-TCF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 marcin gdzie zes dorwal dvd screenera?!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ogladalem 1 byla owiele fajniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...