Car4los Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam, niedawno kupiłem nowego kompa (opis niżej) i mam problem z monitorem, gdyż przy 75Hz niemiłosiernie migocze przez co mam bóle głowy i grafika w grach jest dużo słabsza (na full detalach). Monitor to Samsung SyncMaster 931BW Lcd, jego rozdzielczość macierzysta to 1440x900. Da się to jakoś naprawić, czy trzeba czekać aż się zepsuje i kupić nowego :s Ps: Sterownik do monitora pobralem i jest z 2007 roku ... Konfiguracja komputera: System operacyjny: Windows 2.6.1.7601 (Service Pack 1) Typ procesora: Intel® Core™ i5-2500K CPU @ 3.30GHz Model karty graficznej: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Plyta główna: Asus P8H67-M REV 3.0 Rozdzielczość pulpitu: 1440x900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Przy 60 Hz też mruga? Pewnie trzeba dać mu autokalibrację (faza i coś tam - dawno nie widziałem analogowego podłączonego LCD) ... z kolei tu piszą że ma DVI: http://samsung.katalog-monitorow.pl/monitor/samsung-931bw/ ... na DVI nie powinno być problemów. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Car4los Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 na 60hz również mruga, ostatnio sie tym nie przejmowałem, ale zainstalowałem Mass effecta (1) i miga niemiłosiernie i po godzinie już głowa pęka ... Ps: W innych grach również mruga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...