adrii Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W SKRÓCIE szło dwoch żołnierzy i znaleźli ślady wroga. jeden rozkazał drugiemu aby ten poszedł po śladach i sprawdził dokąd idzie wróg. na to ten drugi zapytał co będzie robił pierwszy. pierwszy odpowiedział. -ja zobaczę skąd przyszedł KONIEC napisałem krócej bo wiecie jak karol opowiada pomocy bo nie rozumiem o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 O to, że tam skąd przyszedł już go nie ma, więc jak tam pójdzie to nie zostanie zabity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W SKRÓCIE szło dwoch żołnierzy i znaleźli ślady wroga. jeden rozkazał drugiemu aby ten poszedł po śladach i sprawdził dokąd idzie wróg. na to ten drugi zapytał co będzie robił pierwszy. pierwszy odpowiedział. -ja zobaczę skąd przyszedł KONIEC napisałem krócej bo wiecie jak karol opowiada pomocy bo nie rozumiem o co chodzi samosia.pl - Szybkie pytanie - Szybka odpowiedź - Wybierz najlepszą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 samosia.pl - Szybkie pytanie - Szybka odpowiedź - Wybierz najlepszą! Ta jasne, na samosi siedzą same trole, a z resztą temat założyłem w dziale ośla łączka. to dowcip z 07.08.11 a nie 08 bo źle spojrzałem na datę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Ta jasne, na samosi siedzą same trole, (...) A przepraszam, co Ty teraz robisz ? :P Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Temat roku 2011 na purepc. :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Temat roku 2011 na purepc. :gitarzysta: ...nooo, aż dziwne że dopiero w połowie roku pojawia się godny kandydat... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Temat roku 2011 na purepc. :gitarzysta: Nie. Nie spełnia żadnego punktu z mojej sygnatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...