maxymili Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Otwarta rejestracja do alpha testów: World of Warplanes — Free Online Game Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zapisałem się , zobaczymy czy się dostanę . Btw. Da się w to grać myszą/klawiaturą czy wymagany jest do tego joystick ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 W ankiecie nie ma opcji innej niż pad, joy czy jakieś coś jeszcze nie pamiętam. Mam kierownicę loga może się uda dostosować jako pad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja się nie mogę zalogować do alphy wpisując dane do konta z WoT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 U mnie zadziałało. Na pewno podajesz email na który rejestrowałeś konto w miejsce loginu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak, przed chwilą nawet zalogowałem się na stronie "http://worldoftanks.eu/" O już poszło, wcześniej wywalało złe hasło/login. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Możliwe że miałeś ustawiony serwer US lub RU . Trzeba uważać na serwery przy logowaniu - sam się tak naciąłem z goldem swego czasu i złotko za 75 zł poszło do krainy wiecznych pancerniaków . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Podałem dane do konta z WOT i czekam... długo się czeka na akceptacje, bo minęło ok 12h i nic nie otrzymałem na maila. Dodam, że z tymi danymi mogę zalogować się na sronie bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Start w marcu więc mogą czekać nawet kilka dni albo i tydzień. Pewnie wszystkich nie wezmą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Poszły już pierwsze zapy wiec sprawdzać meile i się chwalić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dostałem ;) Pobawię się pod koniec tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Ja nie dostałem, ale się szczególnie nie martwię, bo czasu brak. Dajcie screeny jak włączycie :) a najlepiej filmik, jeżeli macie taką możliwość. Edytowane 28 Lutego 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 No i znowu się nie dostałem, może będzie druga fala. Na razie farmie IS-7 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dostałem ;) Pobawię się pod koniec tygodnia Ja mogę pobawić się do końca tygodnia jeśli teraz nie używasz konta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dostalem :) z tego co widze to chyba nie mozna miec odpalonego klienta wot i wop jkednoczesnie...przynajmniej launcher sie wuywala wop przy wlaczonym wot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dajcie znać czy da się grać myszka + klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) da sie ciezkawe to tylko, zastanawiam sie czy nie odkurzyc joya albo choc pada jakiegos nie podpiac ogolem mm lipa na razie, w dwuplatowcu spotkac me odrzutowego.... malo graczy, czas oczekiwania ponad minute... samoloty smieszne ceny maja, nie wiem czy to dlatego ze beta Edytowane 28 Lutego 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 W WOT jest capturing bazu i zabicie wszystkich. Co wymyślili w WOP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 No i znowu się nie dostałem, może będzie druga fala. Na razie farmie IS-7 ;] Czy przychodzi jakiś mail o odrzuceniu wniosku? Czy tylko w przypadku akceptacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) masz cele naziemne, zbiorniki z ropą(paliwem) masz mysliwce przechwytujace, nurkujace itp do rozwalania ich. Atakowanie bazy i mysliwcow droga do zwyciestwa... na razie mam tier 3, 200 sreber, 1000 za 6 tier jest i 5 za 10, sprawdze po bitwie wygrana(nurkujace rozwalily obce instalacje) =709sr edit - nie mozna mysliwcem rozwalac instalacji, pociski maja za małą moc w mag ma sie 5-7k ammo okk mam me109, zobaczymy jak tera btw, za blisko ziemi nie mozna latac, raz ze mozna cos trafic(slup) dwa ze mozna zostac trafionym, arty pplot... Edytowane 28 Lutego 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziobak nie dostałem żadnego maila po czym wnioskuję, że się nie dostałem. Mam nadzieje, że to dopiero pierwsza fala rozsyłania kluczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) nie ma kluczy, dostajesz mail z linkiem do klienta, logujesz z kontem wot(jesli dales taka opcje przy rejestracji) i sie sciaga. I tyle. Potem login jak launcher sciagnie giere tak jak w wot dla odmiany kupilem Ił 2, zobacze jak toto lata. W bf109 mialem 2 rodzaje ammo btw. 4 min czekania...ciekawe cze rus ma wieksze wziecie... ok il2 ma na sobie strzelca pokladowego, zdjelem 3 mysliwce wcale w nie niestrzelając :), no i 5 instalacji naziemnych niestety przegrana, nasz ostatni mysliwiec zamiast kryc mi tylek probowal rozwalac instalacje bazy wroga i sie wbił w grunt... Edytowane 28 Lutego 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Z ilością ammo to przegieli - co on strzela .22 Short czy inną mikroamunicją ? Zapki nadal nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dawać tego linka do klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) tu byl link :P Edytowane 1 Marca 2012 przez Gregu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Thx za linka Gregu . Klient dość mały - niecały 1GB danych do ściągania . Do zobaczenia za jakiś czas . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zobaczymy czy da się grać na własnym koncie jeśli oni sami nas nie wybrali. //EDIT nie da się :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja nie dostałem, ale się szczególnie nie martwię, bo czasu brak. Dajcie screeny jak włączycie :) a najlepiej filmik, jeżeli macie taką możliwość. Nie dadza - NDA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Uważaj bo ktoś się tym przejmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Dokładnie, bez zaproszenia nie zagramy pomino posiadania konta na WOT... pozostaje nadal czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...