alient Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie rozumiem dlaczego rozpisujecie sie na temat tej "gry porazki" mając taka perełke jak war thunder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 A ja nie rozumiem zatem celu twojej wizyty w tym temacie. :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Chciał uświadomić ludzi i uprzejmie donieść. ;> Co do WT to ta gra już istniała od kilku lat pod nazwą Wings of Prey, dodali tylko czynnik "cash shop" i oto macie nową grę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 jak ktoś chce kluczyk do bety to pisać - swojego nie mam kiedy wykorzystać - co się bedzie marnował ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarannn Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Jeśli mówisz o kluczu do WoP i to nie kit to ja chętnie przytulę taki kluczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) http://www.mmobomb.c...lanes-beta-keys http://world-of-tanks.eu/klucze/wowp/ just google it... Edytowane 9 Marca 2013 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Ostatnie zmiany naprawdę idą w dobrym kierunku. Sterowanie myszką stało się bardzo wygodne i inyuicyjne. Obecnie podobnie jak w czolgach trwa gruba promocja. Fajne premium samoloty za pol ceny. Z racji bety dają golda za pierwsze 5 wygranych bitew w danym dniu, więc szybko się można dorobić. Polecam jako odskocznię od WoT. Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 12 Maja 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Biuletyn deweloperów: wersja 0.4.3 Przez otwartą wersję beta do premiery gry Edytowane 4 Czerwca 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wróciłem niedawno do WoWp i gra odmieniła się całkowicie, do czasów zamkniętej alphy nie ma co porównywać, to zupełnie inna gra, teraz na myszy jest co najmniej tak przyjemnie jak w tankach i zanim gra wejdzie do wersji "release", powinna być jeszcze bardziej dopieszczona. Warto odświeżyć sobie temat, szczególnie jeżeli ktoś się tak jak ja zraził całkowicie alphą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Tym bardziej, że wylatując 700 bitew można dostać 3 samoloty premium w nagrodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Do kiedy trzeba wbić te 700 bitw by dostać prem samolot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Do 2 lipca. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie wprowadzaj w błąd. Na wyrobienie 700 bitew jest czas do oficjalnej premiery gry. 2 lipca zaczyna się open beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 A to sorry, nie czytałem newsa, tylko na innym forum ktoś tam grający w WoTa i WoWp pisał, że do 2 lipca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Czyli można liczyć, że nie wcześniej jak wrzesień? Jak to było w przypadku WOTa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ze spokojem. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Będzie reset osiągnięć po premierze gry? Bo widzę już opcję kup premium ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Przed oficjalna premierą oczywiście full wipe tak jak to było w czołgach. Ci którzy grali w alfę/betę zostaną odpowiednio nagrodzeni wg. zasług: Podsumowując, starsi weterani wersji alfa oraz oblatywacze wersji alpha, którzy odbyli przynajmniej 700 bitew przed oficjalną premierą gry, otrzymają łącznie 3 samoloty, uczestnicy zamkniętej wersji beta, którzy odbyli przynajmniej 700 bitew przed oficjalną premierą gry, otrzymają 2 samoloty, a uczestnicy otwartej wersji beta, którzy odbyli przynajmniej 700 bitew przed oficjalną premierą gry, otrzymają 1 samolot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Czyli wipe statystyk przy nadchodzącej otwartej becie nie skasuje ilości bitew, które do tej pory zrobiliśmy ? Tzn. nie trzeba będzie od nowa bić te 700 bitew na nagrody ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Niestety jednak chyba wipe w statystykach będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jakiś kanał PurePC, cnie? A tak w ogóle gra powinna nazywać się World of Kamikaze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Oblatywacze zostaną podzieleni na dwie grupy: piloci, którzy wylatali łącznie przynajmniej 100 bitew oraz piloci, którzy wzięli udział w ponad 700 bitwach w ramach całego okresu testowego (od wersji alfa po premierę gry). Pierwsza grupa otrzyma ekskluzywny emblemat i medal w grze, natomiast druga otrzyma dostęp do trzech unikatowych samolotów, których parametry pozostaną na razie tajemnicą! Dość powiedzieć, że maszyny te pochodzą z flot radzieckich, niemieckich i amerykańskich. Dwa z nich to myśliwce, a trzeci jest samolotem szturmowym. Wszystkie trzy maszyny są bardzo wartościowymi prezentami, które na pewno dadzą wiele radości swoim właścicielom. Typ oraz liczba przyznawanych samolotów będzie zależeć od etapu, na którym oblatywacz przystąpił do testów: wersji alf, globalnej wersji alfa, zamkniętej wersji beta lub otwartej wersji beta. Chyba nie ma znaczenia kiedy trzeba zrobić te 700 bitew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 A jeszcze gorsze jak ktoś rozbija się zaraz na starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 No to spoko, bo szczerze mówiąc WoWP mi się z patcha na patch coraz bardziej podoba, no i mechanika podobna jak z WoT, bo ta z WT mi średnio przypadła do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Niestety miałem czas tylko na bitwę szkoleniową i kilka sekund normalnej bitwy(bo gra się wyje...) ale zauważyłem, że mam sporo więcej FPS'ów niż kilka wersji temu, co jak dla mnie jest dużym argumentem, żeby dać nową szansę, no i jakoś lepiej się lata na myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Gra się zmienia i to sporo, na początku testów wyglądało to tragicznie pod każdym względem, widać idzie to w dobrym kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Skusilem sie. Rozergralem kilka bitew, dosc szybko doszedlem do tier 3 i rzeczywiscie gra chodzi duzo plynniej niz na poczatku bety. Niestety dalej mam problem z ogarnieciem kuwety. Niemal 17k bitew na WoT zrobilo swoje i nie potrafie zrozumiec tego interfejsu i dlaczego jest tak bardzo inny od WoT. Gdzie sa baraki i statystyki pilotow? Dlaczego w widoku modulow nie da sie odkryc nastepnego samolotu tak samo jak moduly (tak jak w WoT)? A ten caly samouczek/trening to jest jakis zart - ani nic na temat pilotowania (jak unikac przeciagniecia lub jak zawezic nawrot) ani na temat techniki strzelania (jak strzelac i kiedy strzelac) nie mowiac juz o krotkim objasnieniu interfejsu. A i tak wciaga.. cholerny WG :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zmiany są ale w powolnym tempie. Pamiętam jak jeszcze był podły interface, nie było załogantów, perków itp. i wtedy gra zniechęcała na max. Póki co jeszcze model lotu trochę odstaje od WT, ale i tak mi się bardziej podoba jako całość. Wysłane z SGS@cm 10.1 / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Co daje największy fun? Pytam bo tak jak na czołgach tak i na samolotach się nie znam. Nie wiem co najlepiej nadaje się na walkę powietrzną. Z pojęciem myśliwca pokładowego spotykam się pierwszy raz, więc panowie w co którą klasę iść, żeby najlepiej radzić sobie z innymi samolotami(cele naziemne nie dają takiego funu)? ZSRR zapewne znowu będzie OP. Swoją drogą fajną miałem dziś bitwę, gość chciał mnie wymanewrować, żebym skończył na skałach, a sam się o nie rozwalił xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cele naziemne to imo easy target, bo to cpu, ja wolę karać graczy. ;> Dlatego coś szybkiego pokroju zwykłego myśliwca jest fajne, taki odpowiednik czołgu średniego w wot. O rodzajach myśliwców poczytaj na guglach, dla mnie też do końca to nie było znane do póki nie zaznajomiłam się z tematem, tak samo WoT, wystarczyło pograć i nagle stajesz się ekspertem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...