radiergummi Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Pół roku premki ON. Wolałem nie zwlekać do premiery bo jeszcze WG coś wymyśli i trud zdobywania żetonów szlag by trafił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 czesc dopiero zainstalowalem wowp, ale w wot gram od jakiegos czasu. Mam pytanko, w jaki sposob farmicie gold/premke na samolotach? jak to wychodzi, ile bitew trzeba zrobic (maja byc jakies super wyniki?), cos trzeba aktywowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Trzeba wygrywać, niszczyć samoloty i cele naziemne. Parę postów wcześniej znajdziesz wszystkie informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 ok dzieki, zreszta po zagraniu paru bitew sie to wyjasnilo. 20 zetonow za 3kille 20 zetonow za 3 zwyciestwa cele naziemne jeszcze nie wiem jak niszczyc, ale pewnie tez 20 za 3 zniszczenia? to na razie wszystko za co sie je otrzymuje? Poczatek gry raczej malo zachecajacy. Trening niby poszedl gladko, ale w bitwie juz gorzej. 1-2min i mnie nie ma, a nawet nie wiem skad strzelaja. Do tego dlugi czas czekania na bitwe- 2-3min. Ale sie pogra sie zobaczy, moze jeszcze podskilluje troche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 10 żetonów za 1 kill/zwycięstwo/cel naziemny i adekwatnie 20 za 3 sztuki, 50 za 10 sztuk. Cele naziemne rozwalasz albo tak samo jak samoloty czyli karabinami/działkami albo zrzucasz bomby - dany samolot musi mieć taką opcję i przy okazji odkryte/zamontowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Cele naziemne to najlepiej niszczyć samolotami szturmowymi czy ciężkimi myśliwcami jak np. premiowe IŁ-2 Mod czy BF-110C . Do tego zwykłe IŁ-y czy niemiecka linia ciężkich myśliwców , mają z reguły dużą siłę ognia ( choć w zestawieniu ogólnym DMG wliczane też jest DMG tylnego strzelca - gdzie czasami jest dość mocne działko ) . Taktyka ataku - zależnie od mapy starasz się atakować lecąc jak najwolniej ( najlepiej to się robi na mapach morskich - duża przestrzeń ) , waląc do celów ile wlezie z działek i km-ów , w miarę możliwości używasz też bomb i rakiet , polecam załadować do działek amunicję ppanc-zapalającą , rośnie szansa na pożar celu - parę razy mi się zdarzyło że cel miał 20-30 % w momencie kiedy nad nim przelatywałem i płonął , po kilkunastu sekundach spalał się całkowicie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Ago 192 i FW 57 bardzo sprawnie nabijaja cele naziemne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Powrocilem do WoWP - mysle zerkne co pozmieniali Pierwsza mysl" Kurde gdzie moje BF109 tki" Pozniej zerkam co tam mam.. atu z nikad: - XF4F-3 - Curtiss Model 81A-1 - Curtiss P36C Hawk - XF4U-1 - BF-110C-6 - I-5 shKAS - I-15 bis DM2 - IŁ-2 mod. - Ki-33 - Supermarine type 224 - MIles M.20 Co oni sie tak rzucili tymi maszynami premium? Dalej jednak brakuje mi troszke dynamiki w tej grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Był wipe po closed becie. Dali samoloty premium w celu przetestowania jakby ktoś miał ochotę kupić po premierze. Dla mnie brak dynamiki z WT, gdzie kręcisz w ciągu sekundy dwie beczki i robisz uniki niczym w quake3 to tylko i wyłącznie zaleta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Tak misiu, grając w trybie HB jest dokładnie jak w q3. Trzy beczki w ciągu sekundy i strejfujesz na boki Wyrabianie sobie opinii po grze w trybie arcade i krzyki że wowp ma lepszy model lotu to już pod herezje podchodzi. Edytowane 27 Października 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Grałem sporo w WT w różnych trybach i oceniam ten, w którym gra najwięcej osób Wiem, że jest też tryb sim, ale jak mam już wyciągać joya to na pewno nie do tej gry, jak już to odkurzę starego iła2. Ja szukam gierki arcadowej i dla mnie WoWP w tej chwili ma najlepszy balans jeśli chodzi o te dwie. Jak cię piecze pewna część ciała na myśl, że komuś się może przyjemniej grać w konkurencję dla twojego WT to polecam maść. MISIU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 ath chyba przesadzasz... Tutaj nawet mysliwce zachowuja sie jak ciezkie bombowce. Glupi przechyl trwa lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Ale tu tez zrobienie beczki zajmuje malo czasu tylko trzeba wiedziec czym... drazni mnie niestety to ze tu mozna osiagnac v maks a samolot sie nie rozpadnie... Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Od jutra (7:00) do czwartku (6:30) podwójna ilość żetonów za wszystko, czyli cele/fragi i zwycięstwa. Na siłę mi wciskają te pół roku premki za free. :D http://worldofwarplanes.eu/pl/news/3/special-tokens-pilots-best-friend/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Narzekasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Jak to jest z tymi żetonami? Muszę je wydać do dnia premiery czy będzie jakiś okres przejściowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Musisz, inaczej przepadną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Od jutra (7:00) do czwartku (6:30) podwójna ilość żetonów za wszystko, czyli cele/fragi i zwycięstwa. Na siłę mi wciskają te pół roku premki za free. http://worldofwarplanes.eu/pl/news/3/special-tokens-pilots-best-friend/ Hm, jeśli zacznę dziś to powinienem jeszcze się załapać na miesiąc premki. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Na luzie - max na 1 dzien to 240. Dzis i jutro robisz 480 to potem tylko 1540 do dobicia zostaje do 12 listopada wlacznie (z tego co pamietam premiera 13) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Ja mam plan by wbić jeszcze ten samolot premium co by przynajmniej zyskać dodatkowy slot w hangarze no i może jeszcze miesiąc premki dołożyć do tej półrocznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Samolocik to pierwsze co zrobiłem. Teraz prema na pół roku i jak cośzostanie to na dobicie ~tydzień. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Ja mam plan dobic do 4 miesiecy, kupic premke i zrobic sobie 2 tygodnie przerwy od samolotow. Edytowane 29 Października 2013 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Ja robię plan minimum: 10 celów, 3 fragi i 3 zwycięstwa, najczęściej wyrabiam się w trzy bitwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Coś mi się nie wydaje by robiąc 140 żetonów dziennie (od święta więcej z okazji promocji) byłbyś w stanie uzbierać na wszystko. Ile masz teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Przecież open beta jest od lipca i od tamtego czasu można było zbierać żetony, także licząc już w zaokrągleniu te 4 miesiące x 30 dni x 140 żetonów to wychodzi 16800 żetonów za mój plan minimum. :) Nie liczę żetonów z konkursów, promocji x2 itp. bo wpadło tego na prawdę sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Żetony można było farmić od 28 sierpnia. Wcześniej zdobyte żetony zostały zamienione na kredyty. Od tego czasu do premiery jest 77 dni (liczę do 12.11). Dalej matematyka jest prosta. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Na luzie - max na 1 dzien to 240. Dzis i jutro robisz 480 to potem tylko 1540 do dobicia zostaje do 12 listopada wlacznie (z tego co pamietam premiera 13) Tak, tylko trzeba mieć jeszcze czym to wbić. Na nowym koncie niskie tiery + jakies premiumy, cienka załoga i noob pilot :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Żetony można było farmić od 28 sierpnia. Wcześniej zdobyte żetony zostały zamienione na kredyty. Od tego czasu do premiery jest 77 dni (liczę do 12.11). Dalej matematyka jest prosta. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Nie farmiłem od samego początku także nawet nie wiedziałem, ale bez większego trudu na pół roku i samolocik zebrałem, tylko ja w konkursach trochę zgarnąłem żetonów i złota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Tak, tylko trzeba mieć jeszcze czym to wbić. Na nowym koncie niskie tiery + jakies premiumy, cienka załoga i noob pilot pzd ja to farmie 2 i 3 tierem niemieckich heavy fighterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Ja sobie latam I-16p. I calkiem szybko wchodzi te 10 kili. Ił-2 mod do naziemnych. Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...