ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Największym problemem są jak zwykle zwycięstwa. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Nie zdążyłem napisać przed wyjściem do pracy. 10 strąceń, 10 naziemnych zrobiłem w niecałe 2h razem z samouczkiem... jw. parę zwycięstw się zostało do zrobienia na dziś. pzd ...właśnie się zalogowałem, aby dokończyć. 10 wygrana wpadła z bitwy którą opuściłem tuż przed pracą ...a, o której jest reset ? ** ** ** ** ** ** ** ** Farma tokenów idzie w najlepsze :) Właśnie zakupiłem FW 57, całkiem przyjemna maszyna, w końcu wychodzę cało czołówek ;) pzd Edytowane 2 Listopada 2013 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Reset o 1:00. --- Okazja na zdobycie kolejnych dni/tygodni/lat (:D) premium -> http://worldofwarplanes.eu/pl/news/4/contest-first-to-top/ Czyli znowu tydzień/dwa premki do przodu. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Eeee, już myślałem, że tokeny x2 znowu...szkoda bo wyliczyłem, że do wtorku 12 listopada (mam nadzieję, ze nie będzie żadnego maintenace...czy lepiej w poniedziałek wydać ? ) będę ich miał 4155, a do 5k przydałoby się dociągnąć na 2 miesiące premki. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie może ktoś widział info od której jutro serwer nie będzie działał ? Brak mi 45 żetonów do kolejnego miesiąca. Jeżeli standartowo jak w WoT od 8-mej rano to 10 GT szybko nabiję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Najpewniej po 1 w nocy zbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Nie wiem czy mam tyle samozaparcia. ps. już mam dane http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/20917-premiera-world-of-warplanes-%E2%80%93-harmonogram-odpalenia-serwerow/ ps1. za 1250 żetonów wykupię 7 dni PA, zostanie 1205 nie wiem czy kupić F2A-1 i za resztę znowu PA Edytowane 12 Listopada 2013 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Jak masz zamiar dalej grać to weź samolocik ze względu na dodatkowe miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Jesli zostanie mniej niz 250 zetonow na koncie to zostanie ich ilosc zakraglona do 250 i automatycznie dodany 1 dzien premium :) Fajna sprawa, mi chyba 5 zetonow zostalo i jeszcze za nie dziem premium wpadnie :P Ale tak szczerze to mi nie podeszla ta gra, gralem tylko zeby wyfarmic to premium do WoT. Czuje ze po premierze włącze raz, zobacze ze nic sie nie zmienilo i wylacze na zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Mi zostało 14 żetonów a tak jakby dodało dwa dni, wczoraj miałem 181 dni premium a dzisiaj jest 183 lol. ;> Gra już wystartowała, za trening można zgarnąć 75 złota. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Ja nie mogę przetestować ME210, czekam i czekam. Za mało osób ma tier 4-5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Ja już kilka razy leciałem, losowało mnie tylko z innymi premiumami V. ;> Wolę Bf 110C-6, 1vs1 robi z Me 210 miazgę. ;> Edytowane 13 Listopada 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 W to nie wątpię, Me210 ma 2x20mm dzaiałka natomiast Bf ma 1x30mm to jest różnica. Natomiast HF linie niemicką będę opracowywał więc 5 tier premium sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) W to nie wątpię, Me210 ma 2x20mm dzaiałka natomiast Bf ma 1x30mm to jest różnica. Natomiast HF linie niemicką będę opracowywał więc 5 tier premium sie przyda. 2x20mm z szybkimi pociskami i większym zasięgiem i o wiele lepiej dopasowanej prędkości pocisków do uzupełniających kmów. Premiumowy BF110 jest gorszy niż wersja non premium. Edytowane 13 Listopada 2013 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) @UP. To możliwe, w OB opracowałem tylko Me110E. Obecnie także już go posiadam i nabijam exp w tej linii. ps.qufa włączyła się blokada sprzedaży a Me109B tuż tuż, bedzie musiał do jutra poczekać Edytowane 13 Listopada 2013 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Jakie samoloty dostaje sie za 700 bitw w becie? Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Pegasusa i jakie XF costam Generalnie 400k kredytow i 2 sloty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Me 210 super maszynka. Pozostałe dwa samoloty już nie tak udane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Na me210 trzeba bylo byc w zamknietej czesci testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremquen Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 A ja przy okazji zapraszam wszystkich użytkowników forum PurePC na polskie forum poświęcone World of Warplanes. http://forum.wowp.pl Chętnie podyskutujemy z Wami na wszelkie tematy, odpowiemy na pytania i pomożemy. Forum niedługo skończy 2 lata i cały czas się rozwija. Niestety nie mamy na forum dużej aktywności, gdyż nie ma tematów, na które można by dyskutować, dlatego zapraszamy Was. Na prawdę z miłą chęcią będziemy udzielać Wam odpowiedzi. //Jeśli reklama narusza regulamin, proszę o jej wymoderowanie, z góry przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Na oficjalnym forum też za wielu tematów nie ma, ogólnie frekwencja jest mała i utrzymuje się na poziomie kilku tyś. wieczorami także jest miernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mimo małej popularności gry mój syn bardzo chce sobie polatać akurat w to coś. Problem w tym, że po zainstalowaniu odpaleniu gra się zatrzymuje na pasku ładowania gdzieś w okolicy końca i już dalej nie idzie. Nie dochodzi nawet do wyboru maila czy hasła. Po prostu stoi. NIe jest zawieszona, da się zminimalizować lub wyłączyć w leci sobie muzyka z gry. Ale nie rusza dalej. wersja 1.1.2 pl Wiecie co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Wersja 1.2 już jest! Aktualizacja waży bagatela 5278MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dziś można polatać UFO. To nie żart. http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/28086-sleipnir-przybywamy-w-pokoju/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nadchodzi wersja 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nadchodzą dwie nowe wersje klienta gry: SD i HD! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Przydatny poradnik: Fine-Tuning Graphics: The Balance Between Beauty and Performance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komak4 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Przydatny poradnik: Fine-Tuning Graphics: The Balance Between Beauty and Performance Zajrzałem z ciekawości i warto było. Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nadchodzi wersja 1.5! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...