Oniryczny Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam na mojej mobo jest opcja LLC i zawsze była na AUTO co wg BIOSu jest 51,6% a gdy zmienię na 100% to na tym samym napięciu (1,35V) na którym szło stabilnie to się wysypuje po niecałych 5 minutach na OCCT Czy ktoś zna zagadkę tej opcji? :) Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Oniryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te ASUS-y na AMD 770/785G miały trochę zwalone LLC. Z tego co pamiętam, to najmniej problemów z oc miałem na niskich ustawieniach LLC (10 - 15%), ale może coś od tego czasu zmieniono/poprawiono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 osoba z którą wcześniej pisałem PW powiedziała mi to samo bo ta osoba miała tę mobo i X4 630/640 ustawiłem 32,25% i też kicha... chyba pozostawię to AUTO choć myślałem aby ograniczyć Vdropa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...