Skocz do zawartości
Elektron

Jaka średnia..... ??????

Jaka srenia??  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka srenia??

• 5.0 i wyzej
      12
    • 4.5 - 5.0
      17
    • 4.0 - 4.5
      16
    • 3.5 - 4.0
      16
    • 3.0 - 3.5
      16
    • Chujowo - ponizej 3.0
      14

Rekomendowane odpowiedzi

mnie takie przedmioty jak WOK, PO czy inne W-F nieobchodzą :P

popieram :) ja jestem na informatycznym a gostek z woku daje nam takie zadanie, ze ludzie w plastyku chyba maja latwiej :P przyklad :?: gostek gada 35min (omawia co mamy narysowac). zostaje 10min a on "no to namalujcie mi wlasna interpretacje bitwy pod grunwaldem" :!: paranoja :!: gostek to byly bokser (podobno :P ale cos mi sie wierzyc nie chce), skonczyl AP..... dupek :P polowa klasy bedzie miec 2 a reszta 3 :P

moja srednia cos kolo 3.5..... :( dla porownania w zeszlym roku (3gim) mialem 4.9...... :( ale nic sie nie uczylem, wiec nie jest zle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaheh... ja się ciesze że wogóle udało mi się zdac do 2 klasy liceum Dołączona grafika hehehe... [ w poniedziałek zdałem mate na 2 :] ] ... a średnią mam 3.1 Dołączona grafikahehehe... opuściłem się w budzie, opuściłem :[ Dołączona grafika hehehe... ale ZDAŁEM !!! :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja spadam na psy  :lol:  :lol:  :lol: srednia az 2.47  :lol:  :lol:  :lol:

to jakie jest określenie kogoś kto jak na razie (i aż do września) będzie miał średnią 2.0?? ale to jest urok uczelni, można się przez pół roku nie pojawiać na zajęciach a i tak zaliczyć semestr! :lol: . POZDRAWIAM , acha bynajmniej nie próbujcie tego na pierwszym roku hehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5.0 :D

ciach

zostaw kolege w spokoju i ucz sie bo niezdasz :lol:

a ty uwazaj bo sie potkiesz :lol:

nie bedzie tak zle, zostaly mi tylko egzaminki na uniwerek 5 osob na miejsce, z natury jestem umiarkowanym optymistom wiec bedzie ok (mam taka nadzieje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm w najlepszym wypadku bede mial 5.0 !! kurde nawet nie wiedzialem. Niestety zawalilem ten rok - najwazniejszy. Trzecia klasa gimnazjum. Z polskiego mam 4 - zawsze jakos mialem 5 i trace juz 4 pkt do liceum. Z biologii tez 4, nie ma co babka mnie w jajo zrobila, nie zapytala mnie :/ i kolejne 4 pkt w plecy, jeszcze 4 z historii. A w zeszlym roku mialem 5.3 chyba ;p

W gorszym wypadku 4.86.

Zreszta co tam, la mnie wazne jest dostanie sie do szkoly, a nie swiadectwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagle wszyscy mają super średnie, a jak się czyta czasami posty, to aż żal tyłek ściska, ile jest błędów...:)

Nic nie robiąc w ogólniaku średnia koło 3 :)

Powiedzmy, że jak odpowiadasz ustnie to się błędy nie liczą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srednia 4.2 :/

Standardowo z:

-plastyki i techniki : 6 8)

-informa 5 (4 dla mnie bylaby wstydem :lol:)

-reszta to glownie 4 (z czego polski to 2/3 a historia 3)

W ogole brak mi systematyki... 2 raz pod rzad

zawalam szkole,a potem w ciagu 1-2 miesiecy all

poprawiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietajcie ze sa szkoly i szkoly :D Wiadomo ze gimnazjum przy liceum/technikum nie ma porownania i analogicznie owe licea/technika przy studiach ;) Ja sie moge pochwalic, ze skonczylem technikum 5-cio letnie (od dzis szczyce sie tytulem Technik-Elektronik o specjalnosci Systemy Komputerowe ;)) ze srednia na dyplomie 5,4 i srednia z matury 5,5 i praca dyplomowa obroniona na 6 :mrgreen:. Pamietajcie jednak ze ocena nie jest wykladnia wiedzy ;) (choc u mnie w szkole, ciezko bylo wyciagnac ponad 5, oj ciezko :wink:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietajcie ze sa szkoly i szkoly :D Wiadomo ze gimnazjum przy liceum/technikum nie ma porownania i analogicznie owe licea/technika przy studiach ;) Ja sie moge pochwalic, ze skonczylem technikum 5-cio letnie (od dzis szczyce sie tytulem Technik-Elektronik o specjalnosci Systemy Komputerowe ;)) ze srednia na dyplomie 5,4 i srednia z matury 5,5 i praca dyplomowa obroniona na 6 :mrgreen:. Pamietajcie jednak ze ocena nie jest wykladnia wiedzy ;) (choc u mnie w szkole, ciezko bylo wyciagnac ponad 5, oj ciezko :wink:)

no coz, mozna tylko pogratulowac:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie policzylem.

Przelicznik taki

A=5, B=4, C=3, D=2, F=1 (Anglik-A, Komunikacja-C, Geografia-A, Polak-B, Chemia-A, W-f-B, Matma-C)

to bede mial 4.14 :)

Pozdro

Ja przelicznik znam :wink: Swoją drogą A z chemii mi imponuje 8O 8O Gegra tez , co do Anglika to jak sie mieszka w Stanach i przy znaniu sytuacji nauczania w sua wiadomo, iż tak gramatyki prawie się nie używa, leśli chodzi o mniej zamożne dzielnice :roll: I tak gratuluje, swoją drogąmazs tylko tyle przedmiotów ? wiem, żę można wybrać, ale tak mało masz? I to jest uniwerek?

Co do mnie to powiem tak, od kąd mam stałkę to aż wstyd się przyznać miałem zagrożenie :lol: ale wybrnąłem na 3 :D (I sem.) tereaz juzlepie j było, choć i tak od północy czynałem naukę na klasówki, a z gegry to pięknie leciało, od 0:00 - 5 nad ranem :D :D non stop. A na koniec 1 LO będzie 4, 15 :cry: :cry: Przez jeb.ana informe ( tylko 5 :evil: :evil: :evil: Normalnie myślałem , żę rozwale kompy w sali) i za W-F też 5 :evil: :evil: A na Turnieje wszystkie chodziłęm I tak się odwdzięcza gość :evil: jedno mnie martwi, żę będę miał 5 z infy na świadectwie :cry: :cry: , bo już teraz mi odchodzi, i w następnym roku nie będę mógł poprawić. :cry: Cóż w przyszłym roku tzeba się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do roboty bo odpadają gegra, chemia, biola i trzeba wyciągnąc max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuujooony :wink: :P

Ja na I semestr w 1 klasie LO mialem srednia 3.25 :? :oops: , ale za to bez uczenia sie w ogole (no, czasami na wieksze sprawdziany cos powtorzylem). Na koniec calego roku to jeszcze nie wiem jaka bede mial :P

Od drugiego roku zaczynam sie uczyc i mysle ze kolo 4.0 bedzie, jesli znow nie oleje :) (systematyczny i wytrwaly w nauce to ja nie jestem, u mnie wystepuje tzw. slomiany zapal :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...