Daniel001 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam, niedługo zamierzam kupić sobie głośniki Genius SW-HF5.1 6000 5.1, obecnie posiadam kartę dźwiękową Realtek ALC883 High Definition Audio i zastanawiam się czy w celu lepszej jakości dźwięku jej nie wymienić ? Jeżeli lepiej wymienić to prosiłbym o jakieś sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam, niedługo zamierzam kupić sobie głośniki Genius SW-HF5.1 6000 5.1, obecnie posiadam kartę dźwiękową Realtek ALC883 High Definition Audio i zastanawiam się czy w celu lepszej jakości dźwięku jej nie wymienić ? Jeżeli lepiej wymienić to prosiłbym o jakieś sugestie. Zależy jak udana jest ta integra. Realtek 883 , 888 itp. które miałem, są na tyle dobre, że do kolumn tej klasy nie warto ich wymieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel001 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) A jeszcze mam jedno pytanie czy do głośników Logitech Z623 również ta karta którą posiadam byłaby odpowiednia ??? Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez Daniel001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewa1 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ja bym taką kartę wymienił na lepszą. Niedroga, a naprawdę dobra jest X-Raider 7.1 firmy Auzentech. Jakość dźwięku jest o niebo lepsza niż w zwykłych zintegrowanych układach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Zeby nie zakladac nowego tematu, rowniez mam pytanie: mam asus xonar dx + harman kardon soundsticks ii, jestem z nich zadowolony, jednak czy wymieniajac karte dzwiekowa na wyzszy model byloby zauwazalnie lepiej? po podpieciu glosnikow do laptopa dzwiek stal sie zauwazalnie plastikowy a wracajac do tematu kolegi to wg mnie warto zamienic na takiego xonara dx a w przyszlosci na lepsze glosniki/sluchawki, ale to niech wypowiedza sie konkretniej osoby bardziej obeznane w temacie ze swojego doswiadczenia z geniusami 3000a + xonar dx (wczesniej realtek na plycie m3a785gxh) powiem ze graly przyzwoicie, bas mniejszy, ale lepiej wywazony niz w moich obecnych (w muzyce) ale mniejsza dynamika przy szybszych kawalkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...