Skocz do zawartości
Adi_Rybnik

Logitech K300 czy Genius Slimstar 330?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak, jak w tytule. Co z tych dwóch klawiatur wybrać?? Która wytrzyma dłużej przy częstym pisaniu i czasem zagraniu w jakiegoś FPS-a?? Miałem Microsoft'a Digital Media Keyboard 3000, ale rozczarowałem się - po 3 latach padł przycisk A, a ze względu, że klawiatura ma jedną gumę na wszystkie przyciski, to nie idzie jej naprawić samemu. Jeżeli macie inne propozycje do 100zł, to proszę o umieszczenie ich w temacie. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam K300 w domu i jestem z niej zadowolony. Ale wybierałem ją z racji cichości, a jedyne w co gram to SC2, więc nie wiem jak tam w FPS się sprawdza. Co do minusów, to kiepsko działa przycisk multimedialny od przeglądarki. Tzn. nie wiem czemu ale muszę na starcie kilka razy go kliknąć, aby ją odpalił. Dziwne, bo później już nie ma problemów, więc coś może ze sterownikami nie bangla. Ogólnie klawiatura całkiem przyjemna, sam się przesiadałem z microsoftu ergonomic 4000 i jestem zadowolony z zamiany. Tyle, że zależało mi na małej klawiaturze i cichej i K300 wszystko to spełnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety kilka miesięcy, więc ciężko się wypowiadać. Ale wiesz, te wszystkie klawiatury mają nadruk robiony tą samą techniką więc tutaj specjalnego wyboru nie ma. Nic trwalszego nie znajdziesz, przynajmniej jeśli chodzi o nadruk na klawiszach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi