Skocz do zawartości
GucioGTX

Monitor 22/24' gry/filmy do 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję monitora najlepiej 22' do 600zł. Używać będę go głównie do gier i filmów.

Mam:

AMD Phenom II X4 955 Quad-Core /3.2GHz,

ZOTAC GF GTX 275 AMP Edition CUDA, 896MB DDR3 (448bit)

Więc teraz pytanie.

Monitor z rozdzielczością 1680x1050 czy 1920x1080?

Poprzednio miałem właśnie 1680x1050 i z grami nie było większego problemu, jednakże zdaję sobie sprawę z tego iż z full hd mogą być problemy.

Jak myślicie co będzie najlepszą opcją? Proszę także polecić dobre monitory w tej cenie. Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właściwie to w tej kwocie nic nie ma na twoim miejscu dołozyłbym 130zł i kupił LG LED 23 IPS236V-PN FullHD HDMI DVI IPS SUPER HIT (1752715571) - Aukcje internetowe Allegro szkoda ze nie odezwałs się wcześniej to bym ci opylił mojego poprzedniego benq na pva i 1920/1200 za 600zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesujący jest LG IPS226V-PN z powodu niskiej ceny przy zastosowanej matrycy IPS. Ale jakie ten model ma wady to musiałbyś sam sobie poszperać - Ja tylko wskazuję na który model warto zwrócić uwagę.

21,5" to dla mnie za mało :/

----------------------------------------------------------------------------

A coś z tego jest godne uwagi? :

SAMSUNG SyncMaster P2270H

Monitor LCD SAMSUNG SyncMaster P2270H - Ceneo.pl

Iiyama ProLite E2473HDS-1 LED

Monitor LCD Iiyama ProLite E2473HDS-1 LED (z pixelami) (PL E2473HDS-1) - Ceneo.pl

LG Flatron W2361V

Monitor LCD LG Flatron W2361V - Ceneo.pl

LG Flatron W2453TQ

Monitor LCD LG Flatron W2453TQ - Ceneo.pl

Acer S231HLbd

S231HLbd | Product Model

Wszystkie monitory mieszczą się w granicy cenowej która jest dla mnie satysfakcjonująca.

Edytowane przez GucioGTX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi