andrew777 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PxK5Rmb6YRI&feature=player_embedded 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) mialem cicha nadzieje, ze kiedys ten dzien nadejdzie :) czesc 1 byla rewelacyjna pod wzgledem grywalnosci. piekny trailer. narobilem sobie smaka :D Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 mialem cicha nadzieje, ze kiedys ten dzien nadejdzie :) No to jest już nas dwóch. Jedynka miała dla mnie to COŚ. Nieuchwytne. Błędy były, nieco niekonsekwencji, sporo braków ale...grało się przednio. Trajler fajny, oby gra miała klimat. Dodać tam kilka elementów typu maskowanie, wspinanie, "przepustowość" materiałów na kule(fizyka), większy teren, pory dnia, psy+węch+wiatr i...i koniec fantazjowania. I tak się grało fajnie. No to czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jedyneczka była typową jednorazówką, ale wspominam ją miło. Chętnie sprawdzę sequela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Świetnie! na to czekałem a co z datą premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zabij Hitlera w nietypowym dodatku DLC do gry Sniper Elite V2 :lol2: szkoda ze nie slychac o wydaniu gry w pl :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 pojawilo sie demo ... na klocka. gralem, ale ciezko mi porownac do czesci 1 granej na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kiedy demko wykluje się na PC? Czytałem gdzieś, że "wkrótce". Zna ktoś dokładną datę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) demo jest na steamie. ta sama misja co na konsolach. zobaczymy jak graficznie. 90zl za wersje na PC. graficznie lepiej niz na klocku. nie wiem tylko jak dziala taki bullet time. nie zawsze wchodzi np przy strzalach w glowe. ale efekty sa fajne. po strzale w szczeke widzialem wypadajacy zab :) Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Tylko u mnie jakos dziwnie myszka dziala ?? Mam wrazenie, ze bardziej pod konsole jest ta czesc niz na PC. Celowanie myszka powinno byc jak w kazdym innym FPS, a umnie ciezko wycelowac mimo malej czulosci i wylaczonej akceleracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 mi zdecydowanie lepiej gra sie na klawirze niz padzie. tam to bylo ciezko wycelowac. poziom trudnosci tez ma na to wplyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Premiera na dniach wiec bedzie sie dzialo . Ciekaw jestem porownania grafiki PC i Konsole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Demko na pc chodziło ultra płynnie ze wszystkim na max także pozytywnie. Jakoś nie wciągnąłem się tak jak to było za czasów "snipera 1". Na pc oczywiście grafa będzie lepsza, już w demku widać fajne detale i efekty, także siłą rzeczy na konsolach będzie troszkę gorsza jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 V2 na klocku wyglada jak pierwsza czesc na pc. sam mundor postaci na pc ma wiecej szczegolow. nie mowiac o reszcie. demo nie bylo z finalnej wersji gry. wiec moze byc jeszcze lepiej w pelnej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Owszem, gra chodzi superpłynnie na full ultra. Demko dość krótkie, ale eksterminacja mi się podobała :D Szkoda tylko że taka łatwa na snajperze.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Mnie zastanawia co w tej grze robi dx11 gdy ta gra wygląda jak antyk sprzed 10 lat. Ogólnie gra się całkiem fajnie, opykałem demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 SpectatorX No az tak zle toto nie wyglada , textury sa dosc cienkie niskiej rozdzielczosci mozna by powiedziec zy wyglada jakby byla robiona 3-4 lata temu ;) a DX11 to tak dla reklamy zapodali ( niby cos z oswietleniem ale to chyba lipa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Ktoś w to gra w ogóle?.. Na serwerach średnio, a jak już to są niezłe lagi. Szukam kogoś do Co-op'a by go przejść póki gra świeża i ktoś w to gra.. Szczerze - wydałem 40zł na grę, po której spodziewałem się jednak czegoś więcej. Myślałem że demo to tylko urywek tego, co mnie czeka, niestety. Gra jest nudna. Strasznie. Jedynie multi ratuje, ale pisze - pograłem tylko na dwóch serwerach, z czego z jednego ludzie pouciekali, a na drugim były masakryczne lagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 gre skonczylem w 12h na elite.DLC z Henkiem jest marne.nie mam ochoty poki co do niej wracac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ktoś w to gra w ogóle? Owszem i gra mi się podoba. Tego oczekiwałem -nie rewolucji, może nawet nie ewolucji. Do jedynki wracałem całkiem niedawno, dwójka mi się podoba. Jasne -można by w niej dodać dziesiątki elementów, sporo też poprawić ale jest dobrze moim zdaniem. Chyba takie gry albo komuś leżą, albo nie. Multi mi kompletnie akurat zwisa to się nie wypowiem. Nie jest to ogólnie arcydzieło techniki i fabuły ale mi akurat wystarcza, bo lubię takie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...