tonymontana Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Witajcie Od wczoraj pojawiły się problemy z moim komputerem (Windows7), dzisiaj już nie chce współpracować. Dodaję zdjęcia blue screenów i proszę o interpretacje tych problemów, dodam że nie instalowałem nic nowego oraz nie grzebałem w komputerze: Przy kolejnym uruchomieniu dałem próbę naprawienia systemu i mam taki komunikat: Instrukcja spod 0x76874640 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x83c17a05 pamięć nie może być read. Kliknij OK, aby przerwać działanie aplikacji Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez tonymontana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Częsty bsod spowodowany przez plik systemowy. Zrób przywracanie systemu albo napraw przez płytę z instalką wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...