yeyo Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Moj sprzet to: 1700+ (dlt3c) @ 2200mhz 1.65V NF7-S 2.0 V7+, ASIII Jak mam tego v7+ na medium to temp idle - 43, load - 54, na low mam idle 46, load - 58. Niemam najnowszego biosa bo podobno zaniza tempy (tak btw to prawda? sprawdzal ktos to?). Zdejmowalem i zakladalem ten cooler 2 razy (raz mniej as3, raz wiecej), ale tempy sie nie zmienily i nadal sa (chyba) zbyt wysokie :( Teraz pytanka: Czy takie tempy to normalka na tym coolerze ? Czy mam sie tym przejmowac, czy po prostu wgrac najnowszy bios na ktorym pewnie bede mial temp o ~10C nizsza i olac to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Wgraj najnowszy bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyo Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No i tak wlasnie uczynilem i tera mam w stresie okolo 45C, V7+ na low, jest w miare cihco, komp sie niewiesza wiec chyba jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...