kroganin Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Konfiguracja : Intel Core i7 920 @ 4 GHz + Scythe Mugen 2 + Colloboratory Liquid Pro Gainward GTX 285 + Accelero GTX Pro 6 GB DDR3 1600 MHz MSI x58 Pro BeQuiet E6 StraightPower 600W WD 1 TB Black Kiedy zjade wszystko na stockowe ustawienia to jest ok. Nic się nie wyłącza. Natomiast kiedy zrobie mu OC, komputer wyłącza się. Na pewno nie jest to wina procka, bo komunikat byłby inny. Procek daje rade. Tu jest takie krryyyyyyyy i komputer się wyłącza. Czy może to być wina tego, że normalne napięcie RAM wynosi 1.9 V a max dla Intela to 1.65 V ? Zamówiłem już nowe ramy na napięciu 1.65 V. PO OC - W 3dmark06 test nieukończony, komputer wyłączył się za 1 razem BEZ OC - 3Dmark06 ukończony 3 razy, wszystko good BEZ OC ( Napięcie procka tak jak na 4.0 GHz ) - 3Dmark06 ukończony 3 razy, wszystko good Macie pomysły czego to może być wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 A co to do cholery ma wspólnego z chłodzeniem???? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donald Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sprzet masz dobry{to nawet reklama} ja bym poprostu przeskanował Malwarebytes i Spy Emergency ,chyba wprosiłci sie GOSC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 @ donald Zrobiłem tak jak mówiłeś. Znalazło mi 34 trojany na dysku. Wszystko usunąłem. Na ustawieniach OC komputer zapuścił mi blue screena już po usunięciu wirusów. O taki - ImageShack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...