pio Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Był kiedyś taki topik o tym jak na dwóch dyskach (jeden wyjmowalny) podłączyć i zainstalować dwa systemy i różne oprogramowanie w zależności od dysku. Jeden dysk będzie mi rzeczywiście służył a drugi będzie pozował „ciekawskim”. Chodzi o to, żeby nie można było ustalić obecności tego mojego dysku i jego oprogramowania. Nie mogę znaleźć topiku o tym, a wiem, że na pewno go kiedyś czytałem, ale wtedy nie był mi taki szachermacher potrzebny, więc za bardzo się nad tym nie rozczulałem. Jeśli ktoś będzie miał więcej szczęścia to proszę o podanie linka. Próbowałem różnych haseł w wyszukiwarce i nic....szukałem ok. 3 godz. Przy okazji poczytałem sporo ciekawych rzeczy, ale tamtego topica nie znalazłem, więc musiałem powyższy utworzyć, bo dziewczyna mi już truje, że nie zwracam na nią uwagi. Proszę moderatorów o wyrozumiałość. Pozdrówki dla wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Znalazłem w 5 sekund, może dlatego że to był mój topic :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=234...&highlight=dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Otóż to. Śliczne dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...