lizusek12 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam. Posiadam router Netgear WGR614 v9. Nie korzystałem z komputera (główny komputer podłączony do routera) przez jakieś 2 tygodnie gdyż byłem na wyjeździe. Po powrocie zobaczyłem że internet jest niestabilny w sensie chodzi mi o to że mam duże pingi (wcześniej były 20-30 a teraz 90+). Jednakże pod odłączeniu routera od komputera i po podłączeniu kabla sieciowego tylko do modemu internet był tak jak zawsze małe pingi wszystko ładnie chodziło więc nie wiem w czym jest problem. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Może ktoś złamał Ci zabezpieczenia wifi i doi torrenty? Sprawdź statystyki albo wyłącz radio na routerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizusek12 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Raczej nie... Router jest chroniony hasłem i nie ma szans żeby ktoś się włamał. Więc to napewno nie to.(Router używany jest przez dwa komputery jeden główny stacjonarny (do którego podłączony jest router) i drugi laptop.) Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez lizusek12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...