Socek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Potrzebuję zestaw komputerowy, który planuję podłączyć pod TV. Podstawowym kryterium jest cisza (najlepiej chłodzenie pasywne), za cenę wydajności. Na tym kompie planuje puszczać tylko i wyłącznie filmy, więc HDMI by się przydało. Chcę tam zainstalować Linuxa, więc najlepiej karta graficzna nVidii, lub ew. intela (niektóre Radeon działają pod Linuxem, inne po prostu nie, a ja nie chcę ryzykować). Możecie coś poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ile możesz przeznaczyć na ten komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie zastanawiałem się nad ceną. Ale do 2000 myślę. Acz, liczyłem na coś w granicach 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...