Kastrillo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam, Niedawno zakupiłem Audigy SE, karta się sprawdza ale jedynie na 'połowę' głośności. Mianowicie jeśli podkręcam suwak 'wave' to zaczynają się niewiarygodne trzaski niemal wszędzie; grach, muzyka, filmy. Wcześniej miałem SB Live! 5.1 i w sumie nie było żadnych problemów, można było maksować głośność i nic się takiego nie działo. Aktualizacja sterowników nic nie dała niestety. Można coś na to poradzić? nie podkręcając suwaka wave karta działa dość cicho. Używam zarówno słuchawek i głośników, grzebałem trochę w ustawieniach ale też szału wielkiego nie było. WinXP SP3 Mobo: GA-m720-US3 2GB DDR2 Phenom X2 555. Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Spróbuj na innym kompie, ale stawiam, że karta walnięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...