ArturMaly Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Cześć, W nadchodzącym tygodniu chciałbym zrobić sobie w końcu NAS'a na którym chciałbym przetrzymywać pliki oraz ustawienia aplikacji [używam tych samych aplikacji na stacjonarnym oraz na laptopie]. Chciałem postawić to na początku na FreeNAS'ie ale wpadłem na pomysł żeby zrobić synchronizację danych aplikacji przez logowanie komputera do domeny, ale czy w FreeNAs'ie jest taka możliwość? Jak inaczej można by to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No to postawiłem go sobie na FreeNAS'ie i o to transfery jakie osiągam po iSCSI: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jak masz chęci i czas możesz spróbować postawić na Openfiler NSA ma interfejs przez przeglądarkę oraz drugi przez konsole ;) więc SSH czy telnet wchodzą w grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...