Skocz do zawartości
turzol

Oslonki na kable zasilajace?

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam pytanko!!

czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie  zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie????

blokujac przy tym przepływ powietrza?

Zalezy czym owiniesz :o

Jezeli jednak bedzie ci przeszkadzac ten 1mm wiecej na obwodzie, to moze lepiej nie owijaj :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanko!!

czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie  zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie????

Jezeli jednak bedzie ci przeszkadzac ten 1mm wiecej na obwodzie, to moze lepiej nie owijaj :wink:

czy to nie bedzie wiecej jak jeden milimeter?

tzn przeciez jak sie owinie tym z liny to bedzieobwód gdzies srednicy ponad 1cm (tak mi sie wydaje)..wiec sporo juz troszke:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanko!!

czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie  zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie????

czy to nie bedzie wiecej jak jeden milimeter?

tzn przeciez jak sie owinie tym z liny to bedzieobwód gdzies srednicy ponad 1cm (tak mi sie wydaje)..wiec sporo juz troszke:(

hehe ..........

To nie tak tomcyk

Jak chcesz owijke z liny, to poprostu jakby sciagasz z niej skorke, tylko wierzchnia wastwe zapodajesz na kabel, a to nawet mniej niz 1mm

Jezeli chcesz owijki takie jak np ja mam na kablach to bedzie to okolo 1,5 mm grubiej.

tak wiec w niczym nie bedzie przeszkadzac, a wrecz odwrotnie, no i ladnie bedzie wygladac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam taśmy od hdd i fdd ścisnąłem i obkleiłem szarą taśmą pakową bardzo fajnie wyszło i co najważniejsze ekonomicznie, nie ma też problemu z wygienciem taśmy nie jest sztywna :D

jestem bardzo zadowolony z tego moda bo to jak na razie mój jedyny mod budy :wink:

będzie kasa to coś jeszcze zrobie i oczywiście fotki będą na forum :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co, dzisiaj w praktikerze (w Bytomiu) widziałem takie osłonki na kable, co wyglądają jak kabel pomiędzy telefonem a słuchawką. Były różne średnice a dł: 1m. Cena takiej osłonki o średnicy 1 cm to 11.95 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co, dzisiaj w praktikerze (w Bytomiu) widziałem takie osłonki na kable, co wyglądają jak kabel pomiędzy telefonem a słuchawką. Były różne średnice a dł: 1m. Cena takiej osłonki o średnicy 1 cm to 11.95 zł.

masz na mysli owijke, nieprawdaz ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi