apsikus Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Hejki, Planuje zakupienie nowego komputera. Prawdopodobnie opre sie na proponowanych zestawach tu na forum, ale chcialbym zestaw zamknac w obudowie typu desktop. Czy ktos moze polecic jakis sklep i obudowe? Sprawdzilem esc.pl, tam obudow desktop nie maja. Zalezalo by mi na jednym miejscu zakupu, zeby nie musiec skladac kompa samemu. Ale jesli sie nie uda to jestem sklonny zakupic obudowe w innym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Obudowy HTPC / Desktop : Cooling.pl tutaj mają trochę obudów, ale zależy co chcesz do nich zmieścić. Przeważnie teraz desktopy są robione pod komputery typu HTPC więc nie są duże i może być problem z upchnięciem w niej np. dużej karty graficznej. A tak swoją drogą dlaczego to ma być desktop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsikus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wlasnie sie zorientowalem ze desktop-y to glownie MediaCenter. Aktualnie mam starego Della desktop, stoi pod biurkiem i drukarka na nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeśli ma w tym siedzieć lepsza karta graficzna to radzę składać kompa w obudowie tower. Zapewniają znacznie lepsze warunki chłodzenia, wentylacji. Jeśli mimo wszystko desktop to w miarę tania i dość szeroko dostępna jest CM Elite 360. Może pracować też jako tower jakbyś chciał zmienić meble. Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...