bandit Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jak w temacie .Mam płytę MSI KT4V klawiaturę Sunny Line . Obudowę ATX300 W Codegen Słyszałem ,że coś takiego jest możliwe . Łączę wyrazy szacunku. Z poważaniem : Bandit GG:3133033 net-killer@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 W biosie masz opcje, u mnie sie to nazywa bodajze HotKey :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jak w temacie .Mam płytę MSI KT4V klawiaturę Sunny Line . Obudowę ATX300 W Codegen Słyszałem ,że coś takiego jest możliwe . Jest to możliwe! Trzeba zrobić coś takiego: 1. Wziąć instrukcję od płyty 2. Poszukać czy płyta coś takiego obsługuje (powinna) 3. Jeśli tak - to zastosować się do tego co jest napisane, jeśli nie patrz pkt.4 4. Jeśli nie - no cóż, nic na to nie poradzisz - zmień płytę!! Ludzie, trochę dobrej woli i chęci poczytania instrukcji Pozdorwienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablor Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jak w temacie .Mam płytę MSI KT4V klawiaturę Sunny Line . Obudowę ATX300 W Codegen Słyszałem ,że coś takiego jest możliwe . jezeli nie zadziala Ci hotkey, tak bylo w moim przypadku na MoBo z opisu i klepichu Logitecha, to wez zrob uruchomienie kompa na haslo, wpisujesz np. dwa znaczki i enter i sie wlacza. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...