Shakti Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam kilka plików w jakosci hd ready i hd full czy mozna je przerobic na avi lub jakis inny uzyteczny format bez zmiany rozdzielczosci? Próbowalem to zrobic programem you tube downloader jednak zacina podczas pobierania sie gdy wybiore sciaganie z konwersja na avi. Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Shakti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 RipBot264 1.16.5 - VideoHelp.com Downloads sprawdz ten. powinienes tez sprawdzic czy cos jest nie tak z przegladarka, poniewaz u mnie normalnie dziala youtubedownloader z avi, lecz niestety w najnowszym firefoxie wcale nie dziala ten dodatek. moze wyjdzie jakas aktualizacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 powinienes tez sprawdzic czy cos jest nie tak z przegladarka, poniewaz u mnie normalnie dziala youtubedownloader z avi, lecz niestety w najnowszym firefoxie wcale nie dziala ten dodatek. moze wyjdzie jakas aktualizacja. Mowa o 6.0? Dopóki nie wyjdzie aktualizacja dodatku, sprawdź, czy działa po takiej kombinacji: about:config -> Dodaj ustawienie typu > Wartość logiczna (Boolean) -> extensions.checkCompatibility.6.0 -> falseDla FF 5.x zmieniamy 6.0 na 5.0. Od 5.0.1 przestała działać ważna dla mnie wtyczka, która wcale nie powoduje problemów :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...