Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję zakup słuchawek. Zestaw ma charakteryzować się:

1) Wygodą w użytkowaniu

2) Dobrą jakością dźwięku

3) Wbudowanym mikrofonem dobrej jakości

4) słuchawki zamknięte z miejscem na małżowinę uszną - nie to co fatal1ty (te za 100 zł)

Rozważam obecnie zakup STEELSERIES SIBERIA v2 niemniej czytałem, że są jakieś problemy ze sterownikami do karty stąd moje zaniepokojenie. Na chwilę obecną jedynie ten zestaw przypadł mi do gustu w 99%

Innym pomysłem były Platronicsy 777 ale niepokoi mnie mikrofon który może się z czasem wyrobić oraz jak piszą recenzenci spory nacisk na głowę.

Posiadam zintegrowaną grafikę ASRock P67 PRO3 (B3).

Na zestaw maksymalnie wydam 350 zł ale chcę by były to pieniądze dobrze wydane a nie wyrzucone w błoto.

O Siberi czytałem więcej pozytywnych opinii niż negatywnych platronicsy zaś miały mankament dociskania do głowy muszelek.

Chętnie poznam wasze opinie i rady.

Za wszelkie bardzo dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Niemniej ja nie mam ciśnienia na micro. Interesuje mnie czy zewnętrzna karta działa pod w7 bit 64.

A jeżeli nie to czy warto brać Siberie bez takiej karty czy jakieś inne słuchawki.

Zaproponowane przez Ciebie słuchawki nie są zamknięte a mi na zamkniętych zależy.

Czy ktoś inny może się jeszcze wypowiedzieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi