ArturMaly Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Cześć, Mam problem z dyskiem twardym, albo raczej płytą główną, a mianowicie nie widzi ona jednego z dysków. Moja płyta główna to Asrock 970 Extreme4. Podłączyłem ten dysk u kolegi i znalazło go bez problemu, co mogę robić źle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A może prozaicznie- kabelek nie teges? U kumpla podłączałeś na tym samym kablu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Podłączałem tym samym kablem którym mam podłączony drugi dysk i to samo - nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Próbowałeś podłączać do różnych wtyczek SATA na płycie głównej? Może power-sata jest walnięty i dysk nie rusza? Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...