rcube Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie chce zakladac nowego tematu wiec sie tutaj spytam ;) A wiec czy mi sie oplaca zamienic gf2 Pro na gf4it4200 (doplata - 400 ~500 zeta :D)?? Proca mam Athlon 1,33 Ghz niekrecony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ..no pewnie....dobrze ze czlowiek pamieta o podkreconej karci bo inaczej by roznicy nie zauwazyl......nigdy nie widziales w grze przycinania mimo wysokiego Fps...? jestem zdania ze najwieksza roznice widac w 3dmarku...gorzej z grami....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie chce zakladac nowego tematu wiec sie tutaj spytam ;) A wiec czy mi sie oplaca zamienic gf2 Pro na gf4it4200 (doplata - 400 ~500 zeta :D)?? Proca mam Athlon 1,33 Ghz niekrecony. .super fura :wink: ..po co zmieniac....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 jakie problemy z radkiem w grach, w jakich grch napisz prosze "przeciwnik" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 poczytaj forum . sam zreszta mialem przyjemnosc mieć radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Albo i 14k 8) Albo 15300pkt 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ale jak nie znajdziesz to wkleje tu z kilka dziesiąt linków z problemikami:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 250zl oO pewnie ze sie nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dobra zdecydowałem jednak jutro zmienie mobo , sprzedam stare graty i kupuje soltka , dzieki za zainteresowanie chłoapki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dobra zdecydowałem jednak jutro zmienie mobo , sprzedam stare graty i kupuje soltka , dzieki za zainteresowanie chłoapki I madrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 bardzo dobrze bo na tym ecsie to bys daleko niezaszedl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 poczytaj forum . sam zreszta mialem przyjemnosc mieć radka.wiesz ja mam radka i zadnych problemow niemam. Moze dlatego za mam nowe sterowniki i troszeczke wiedzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 vip napisz Poczytałem trochę o soltku i jutro ją biore , mam pytanko , pierwszy raz bede zakładał mobo i mam pytanie jak już skręce wszystko do kupy itd itd uruchomie kompa i powiedzcie mi jak jest z napięciem na procu ustawi się samodzielnie mam palmolino 1700+ czy bede musiał ustawić ręcznie i ile ono wynosi dla tego proca , czy dzwięk na mobo napRAWDE JEST TAKI TRAGICZNY WŁAśCIWIE TYLKO GRAM NO I MP3 głośników też nie mam najlepszej klasy sprzedać live czy zostawić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 A ja szadze ze taka zamiana jest korzystna sam kiedys mialem Radeona8500 a teraz mam ti4200, trzeba isc do przodu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ...ale to chyba kroczek tylko o pol stopki do przodu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 zerknijcie na pytanie jakie zadałem i odp plizz jutro to bede robił i czekam pliizzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie zasmiecaj forum :!: odpowiedz masz w poscie o FRN2-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 palomino 1,75 ale ustawi sie samo...a dzwiek jak to dzwiek...zawsze jest spoko..to tylko czasem z winy uzytkownika nie chodzi taj jak moglby najlepiej....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...