oswaldini Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam, dzisiaj zamontowałem Scythe Setsugen na 5870 i okazało się, że po chwili radiatory zaczęły odpadać ! Klej na tych kostkach to porażka. Czy dostanę gdzieś jakąś mocną taśmę termoprzewodzącą ? Jeśli nie czy można dostać klej termoprzewodzący który ŁATWO można usunąć ? Niestety na sekcje zasilania musi iść VRM bo temp skoczyła z 75 na 120*C ! Tylko chłodzenie GPU jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A otwory nie pasują aby na śrubki przykręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zdjęcie znalexione w sieci - jakby pokombinował można by jakoś umocowac radiatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie wiem czy to zrobiles , ale pamieci trzebalo przed przyklejeniem odtluscic jakims alkoholem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Oczywiście, że to zrobiłem. Zawsze tak robie - to są podstawy :) OT: szukam czegoś innego na sekcje zasilania niż VRM-R4/R5 ale nic nie ma na 5870 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 !! AKASA TAŚMA DWUSTRONNIE KLEJĄCA 80x80mm GW24/FV (1764610811) - Aukcje internetowe Allegro TO JEST NAJMOCNIEJSZA Z MI ZNANYCH LEPSZA OD 3M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelzolo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Bylo kupic Prolimatech MK-13 i nie mialbys zadnych problemow a cena podobna. Cooling.pl : Prolimatech MK-13 Multi-VGA Cooler [PRT007] - 219.00PLN Cooling.pl : Scythe Setsugen 2 SCVSG-2000 [sC168] - 189.90PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tylko ja zapłaciłem 72zł :) Ponadto przy MK-13 sekcja zasilania też jest gorąca ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...