White_Lies Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Siemano. Jest taka sprawa. Zjarala mi sie grafika. Moj ukochany Radoslaw. Ponownie stawiam na ATI. Co polecacie? HD6850 od Asusa czy Vertex3D? Budzet max 600zl. Sprzet jak w opisie, lecz doszedl jeden F3. mam Scythe Musashi, wiec na chhlodzeniu mi nie zalezy. Dziekuje, Dobranoc. <cheers> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Skoro nie zależy Ci na chłodzeniu to brałbym najtańszego referenta HD6850. Nie ma sensu dopłacać do kart z lepszym chłodzeniem skoro i tak masz dodatkowe chłodzenie na GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danello Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 A ja bym to kupił ;-) Gigabyte Radeon HD6850OC 1GB DDR5 256BIT 2xDVI+HDMI+DisplayPort BOX BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 czytaj uważniej. mam musashi, nie zalezy mi na chlodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chłodzenie na sekcję zasilania też posiadasz? Z tego co widzę, nie wszystkie karty mają tam radiator. Vertex3D raczej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...