mateloz Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam Nietypowa sprawa. Ściągnąłem z MSDNAA Windowsa XP SP3 i zanim wypale do na plytce mam pytanie. Ile zajmuje obraz ISO z tym systemem? Bo nie jestem pewny, czy ścciagnelo mi sie wszystko poprawnie. U mnie waży on 593 MB. No i w sumie to na wirtualnej maszynie udalo sie postawic ten system operacyjny i wszystko dziala poprawnie, tylko sie troche scina, ale akurat to moze byc wina czegos innego. Natomiast gdy probowalem zainstalowac ten system na 5 letnim komputerze, to na samym poczatku przy kopiowaniu plikow nastepowalo przerwanie procesu instalacji, no czasem udawalo sie instalatorowi dojsc krok dalej. Dodam, ze z typowo oryginalej plytki windows XP zainstalowal sie bez problemu Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zajmuje mniej wiecej tyle. jak sie zainstalowal na wirtualnej to znaczy ze jest ok. Pewnie masz stary nigdy nieczyszczony cdrom i stad problem. kup lepsza plytke i nagraj z minimalna szybkoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 U mnie też tyle zajmuje obraz XP z SP3 ściągnięty z MSDNAA, także nie masz się czego obawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zajmuje mniej więcej tyle, a iso ma zapisaną sumę kontrolną, którą sprawdza każdy normalny program do wypalania i archiwizator, więc raczej wiedziałbyś, gdyby obraz był niedociągnięty. Problem z instalacją na starym komputerze wynika za pewne ze starego napędu optycznego, który ma problem z czytaniem wypalonej płyty. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateloz Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...