kubolin Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam potrzebuję malutkiej obudowy matx do takiego zestawu: Sempron 140@Athlon II-SCYTHE SHURIKEN rev. B jetway MA3-79GDG Extreme-L 2x1Gb goodram ddr3 seagate 12 slim Budżet jakim dysponuję to ok 200zł. Zasilacz jaki posiadam to chieftec z podpisu ale w małych obudowach są te sff to pewnie szykuje mi się wymiana. Chciałbym żeby obudowa była jak najmniejsza ale jednocześnie była stabilna. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Cooling.pl : Lian Li PC-A05NB Czarna [LL088] - 349.00PLN , niestety sporo drozej ale nie musial bys dokupowac zasilacza no i jakosc jest powalajaca , wkoncu to lianli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tylko że A05 to full atx, jeżeli chce mini, to można brać coś jeszcze mniejszego. Za 200zł ciężko będzie o nową jakiejś dobrej firmy, szukałbym na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ale mimo wszystko mniejsza niz wiekszosc typowych obudow mATX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A co myślicie o FRACTAL DESIGN CORE 1000? W sumie podoba mi się. Jestem tylko ciekaw jak z grubością blach itd, Aha za 100zł mogę mieć Aero Cool M40 która też mi się podoba. Co o niej sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Z tych 2 wolałbym fractala. Wiadomo, za taką cenę cudów się nie spodziewaj, raczej dość cienka blacha i trochę plastiku. Fractale jednak wg mnie to sporo lepsza jakość niż aerocool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Z tych 2 wolałbym fractala. Wiadomo, za taką cenę cudów się nie spodziewaj, raczej dość cienka blacha i trochę plastiku. Fractale jednak wg mnie to sporo lepsza jakość niż aerocool. Wiadomo że jakość nie będzie taka jak w mojej poprzedniej obudowie(SilentiumPC Gladius 800) ale raczej lepsza od logiców tracerów itd. W sumie dostałem ofertę obudowy z komputera hp i tak się też nad nią zastanawiam bo miałem kiedyś DELL Precision 390 i obudowa była dobra porównał bym ją jakościowo do antec 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...