granat1166 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 P4M800CCE-8237 nie mogę znaleźć sterowników do tej płyty nawet samej płyty nie mogę znaleźć bo nie wiem cóż to jest. Asus? proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 MSI Polska – Płyty główne - PM8M3-V takie to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat1166 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 nie wiem bo nie mam jej przed oczami. koleżanka wysłała mi to co jest napsiane w zakładce mainboard w cpu-z bo nie ma dźwięku i szuka sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 To niech zobaczy do obudowy i na stronkę, po kliknięciu na miniaturkę pokazuje się wyraźne zdjęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Wystarczy wpisac identyfikator urzadzenia (karty dzwiekowej) w google i sciagnac sterowniki z dowolnej strony. Do tego nie trzeba znac modelu plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...