radiergummi Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Używasz pocisków przeciwpancernych? Trafiasz we wrazliwe strefy statku? Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Uzywam HE, zadają połowę obrażeń co HP i nie robią krytyków, dlatego zrezygnowałem. Na 7-8km ciężko wycelować w coś konkretnego. No coś na pewno robie źle :P Edytowane 3 Lipca 2015 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Destroyery są fun. ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 No właśnie, ja dochodziłem trafieniami do 80, i miałem sporo słabsze wyniki, coś muszę źle robić. A może dlatego że dopiero mam 3 tier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Destroyery są fun. ;] Krążki także ;] http://imgur.com/a/SxkEY#0 Edytowane 4 Lipca 2015 przez Turkina 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie miałem zaufania do oficjanej ekipy WG zajmującej się gamplayami, jednak znalazłem kanał http://www.twitch.tv/nephilimer. Zorientowałem, się że kluczem do dobrych wyników jest trzymane dystansu i walka zawsze 1vs1. Już wiem co to torpedy :sad: . Spróbowałem niszczyciela 2t USA i zastanawia mnie jak mam używać torped kiedy mają zasięg 4,5km, a skrócenie dystansu do innego statku do 5km skutkuje zgonem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 jakiś pomysł, dlaczego mam nieaktywną opcję Antyaliasing? ustawiona na niską :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Ustawienia grafiki własne czy automatyczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 własne. zmieniłem na max to i AA zmieniło się na maksymalne. reszte sam pozmieniałem spowrotem na własne ustawienia. AA jest max, ale nadal na szaro. no nic. liny nadal wygladają paskudnie ;] w sumie to nie nie pierwsza gra w której tak szatkuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Ostatnio koleś świetnie mnie zrobił, postawił zasłona dymna i wypuścił torpedy, problem w tym że torpedy widzialne był dopiero przy kadłubie wiec nie miałem żadnych szans na manewr, wiec polecam ta zagrywkę dla niszczycieli. Nie daje żadnych szans pancernikom. Gra fajna, gracze tępi jak słup telegraficzny, oczywiście matoły zawsze są w mojej drużynie i tak grając po 2-3 bitwy ginę ostatni a nie wygrałem nic od tygodnia. Czyli wady i zalety innych gier tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 A ja zacząłem bawić się battleshipem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Dobicie zjechanych przez innych okrętów to taka frajda? Dostałeś tak mało kasy i PD za zwycięstwo że jest to oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 No właśnie nie dobijałem. Przy takim dmg jaki daje pancernik nie muszę nikomu kraść killi. Daj swój wynik z pancernika, krążkami czy niszczycielami z ich szybkostrzelnością łatwo nabić punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 IMO też bardzo kiepski wynik jak na 5 killi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Łatwo, niech koledze będzie że łatwo. Więc proszę wytłumacz mi rozbieżnośc twoich wyników z 3 fotkami moich ( lamię w tą gre jak diabli) http://imgur.com/a/YdVdM#0 Gram bez premki i flagi. Możliwe że podałeś wynik bitwy z botami, wtedy exp i kasa jest sporo mniejsza. _HarDy to oficjalnie przepraszam :) Edytowane 12 Lipca 2015 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Tak podał bitwę kooperacyjną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Ostatnio koleś świetnie mnie zrobił, postawił zasłona dymna i wypuścił torpedy, problem w tym że torpedy widzialne był dopiero przy kadłubie wiec nie miałem żadnych szans na manewr, wiec polecam ta zagrywkę dla niszczycieli. Nie daje żadnych szans pancernikom. Jeszcze jakbyś mógł podać odległość, z której odpalał torpedy. Jeszcze niczego takiego nie zaobserwowałem na własnej skórze. @Turkina Nie ogarniam jak można dobrze grać na Chikuma i Tenryu. Gratulacje teraz czekam na wyniki z legendarnej Furutaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Furutakę przeszedłem z flagą do expa http://imgur.com/a/M74Tk#2 Pożegnała mnie tak http://imgur.com/dCVFxIq Edytowane 12 Lipca 2015 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 @Turkina Spoko, patrząc na Twoje screeny zacząłem wpadać w kompleksy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 To graj bitwy losowe zamiast kooperację z botami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Początkowo też grałem w kooperacyjne, aż w jednej bitwie wyskoczyły na mnie 3 okręty o tier wyższy (dystans 4km) i dałem radę im uciec. Od tej pory zacząłem coś węszyć i odkryłem że system domyślnie ustawił z botami. Wszyscy wyżej mają racje - zacznij grać w losowe kooperacyjne to strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Faktycznie , bitwy losowe są znacznie lepsze pod względem exp i kasy . Pierwsza bitwa losowa : Druga bitwa : Edytowane 14 Lipca 2015 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Szczera prawda panie http://imgur.com/a/N6ubA#1 O ile twój team nie raczy cię zatopić to można coś ugrać. Natomiast stado debili(naprawdę nie wiem jak nazwać gracza z teamu który strzela torpedami przez mój okręt) czyni tą grę irytującą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Jak się strzela z dział dodatkowych i działek AA ?? Bo jak na razie strzelam tylko z głównych baterii , co na pancernikach potrafi być irytujące . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Automatycznie jeśli jesteś odpowiednio blisko celu. Dla dział dodatkowych to chyba nie więcej niż 3km. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Otwarta Beta - NIE będzie wipe ( tj. czyszczenia/kasowania kont )Tego się nie spodziewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Może być ciekawie patrząc na to jak szybko można zdobywać expa na losowych bitwach . Z innej beczki - mogli by dać bardziej sensowne umiejętności dla dowódcy choćby coś na kształt BiA z WOT-a . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Umiejętności są sensowne tylko trzeba je dobierać odpowiednio pod kątem klasy statku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Otwarta Beta - NIE będzie wipe ( tj. czyszczenia/kasowania kont ) Tego się nie spodziewałem. Było o tym przy okazji ogłoszenia otwartej bety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Mam pytanie - jak od strony graficznej chodzi wam gra . Bo u mnie na detalach minimalnych + rozdziałka 1280x800 mam miejscami ściny , szczególnie jak dużo się dzieje . Sprzęt z podpisu tyle że nie kręcony + SSD i 4GB ramu , gra siedzi na SSD . WoT z tego co grałem parę m-cy temu to tak się nie tnie a tutaj mamy ten sam silnik i czasami ilość fps spada prawie do zera . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...