Angel_87 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Otóż szukam pewnej gry w którą grałam bardzo bardzo dawno temu: Gra była kupiona z jakąś gazetą komputerową a celem było "demolowanie" szkoły.Chodziło się takim śmiesznym ludzikiem,mazało po tablicy zatykało toalety i niszczyło różne rzeczy za co były przyznawane punkty.Nie pamiętam totalnie jaka była nazwa i dlatego nie mogę jej odszukać...:/ Pomóżcie proszę i z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Masz 1 temat na stronie przyklejony "Szukam gry" - Szukam Gry! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie chcę być obraźliwy, ale - dziewczyno, w poprzednim temacie dostałaś linka gdzie masz zadać to pytanie, czemu zakładasz kolejny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Żeby nie powstał nowy temat: chodzi o zemstę kujona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...