Passt Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam. Od jakiegoś czasu, dokładnie chyba po przejściu na Windows 7 mam problem z oglądaniem filmów w formacie blu-ray przez napęd jak w temacie. Mianowicie występują stop-klatki trwające dobre 3-4 sekundy przy normalnie działającym dźwięku, po czym obraz wraca do normy. Tego typu zdarzenia mają miejsce co kilkanaście- kilkadziesiąt minut. W menadżerze urządzeń widnieje wiadomość: "To urządzenie działa poprawnie. System Windows nie uruchomił pokrewnego sterownika urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej, kliknij kartę Sterownik, a następnie kliknij przycisk Szczegóły sterownika." Da radę wyeliminować ten problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A paczkę kodeków zainstalowałeś jakąś porządną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Jakie kodeki?? Zainstalowałem Power DVD z mozliwością odtwarzania blu-ray i to wszystko. Jakiekolwiek sterowniki instalował windows samoczynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Spróbuj zainstalować program Total Media Theatre 5 - według mnie najlepszy program do odtwarzania filmów bluray z dysku twardego jak i płyty... Program w pełni korzysta z GPU karty graficznej, przez co doskonale daje sobie rade nawet z bardzo wysokim birate na słabszych komputerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...