floro5 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam. Planuje zakup nowego laptopa który ma służyć głównie do pogrania w najnowsze tytuły gier np. Crysis 2 czy Dirt 3. Na jego zakup planuję wydać maksymalnie 3500 zł. Zainteresował mnie laptop HP Pavilion dv7-6130ew http://www.komputronik.pl/product/129967/Laptopy/Laptopy_notebooki_/HP_Pavilion_dv7_6130ew.html Czy nadaje się on do pogrania w najnowsze gry? Wiem, że najlepszym rozwiązaniem byłoby kupno kompa stacjonarnego jednak nie mam miejsca żeby go postawić w mieszkaniu, a poza tym w domu jest małe dziecko które testuje wytrzymałość domowych urządzeń ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 msi GT683 z grafiką GTX560 - da sobie spokojnie radę dla twoich potrzeb, w tej cenie nie wyrwiesz nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...