IRZYN Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ● Multiplier Setting ● RedStorm Overclocking ● BIOS FSB Setting ● Ultra ATA 66/100/133 ● BIOS Vcore setting ● AC'97 Audio Function ● AGP Voltage Setting ● DIMM Voltage Setting ● SCR (Smart Card Reader) Interface ● H/W Monitor ● SmartDoc. Anti-burning Shield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czyzbys mial plyte Solteka? Na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Niestety dopiero zamierzam kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 [9679; Multiplier Setting ● - ustawinanie mnożnika ; RedStorm Overclocking - "automatyczne" podkręcanie,włączasz to a komputer sam wybierze magistralę przy której jest jeszcze stabilny BIOS FSB Setting ●- ustawianie magistrali z poziomu biosu ; Ultra ATA 66/100/133 - określa że dyski o takim Ata będą pracowały z największą prędkością (po prostu posiada takie kontrolery dysków-może niezbyt zrozumiale to napisałem :? ) BIOS Vcore setting ● - ustawianie napięcia procka z poziomu biosu ; AC'97 Audio Function - to zintegrowana karta muzyczna AGP Voltage Setting - ustawianie napięcia AGP; DIMM Voltage Setting - ustawianie napięcia pamięci SCR (Smart Card Reader) Interface ● H/W Monitor - ups tego nei pamiętam ● SmartDoc. Anti-burning Shield - jesli dobrze wiem to jest od wyłączania kompa przy zbyt dużej temperaturze. Chyba chodziło ci o wyjaśnienie tego więc próbowałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...