agnieszka52 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 mam probelem jak widać w nagłówku chodzi o minusowe konto w heyah....mam dużą kwotę na minusie zastanawiam się czy muszę płacić ten debet czy po prostu nie korzystac z karty zastanawiam się czy mogą jakoś dojść do mnie(pisałam do heyah meila i wpisałam swoje prawdziwe nazwisko) pomóżcie!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ale masz problem.. chcesz to płać, nie chcesz to nie płać, najwyżej później będą Cię ścigać i pewnie bekniesz kilka razy więcej. To zależy od Twojej uczciwości, dziwne pytanie. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka52 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to nie chodzi o uczciwość tylko o to czy mogą mi coś zrobić chyba jasne że nie chce płacić jeżeli nie muszę i chciałam dowiedzieć się czegoś od kogoś kto tak miał i coś na ten temat wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Prędzej czy później ściągną od ciebie ten dług. Rozmawiać i pisać było komu a zapłacić już nie, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka52 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to nie chodziło o rozmowy i sms tylko internet i o nawet nieświadomie bo miałam nowy telefon....a poza tym już sama nie wiem czy dobrze że tu napisałam bo nikt hcyba nie miał takiej sytuacji tylko mówi co myśli a ja wolałabym sprawdzone informacje poza tym jak mają ściągnąć jak to jest zwykła karta a nie żaden mix czy abonament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wywal tą kartę do kosza i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie wiem jak teraz, ale ja jakieś 2 lata temu nabiłem 7 czy 8 zł na minus, kartę wywaliłem bo i tak zmieniałem operatora i nikt mnie o kilka zł nie ściga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...